Повезане вести

(Видео): Због количине љубави према сину Кости глумица Љубинка Кларић се одрекла и посла, а потражила је и помоћ стручњака…

(Видео): Због количине љубави према сину Кости глумица Љубинка Кларић се одрекла и посла, а потражила је и помоћ стручњака…

Блиц 29.11.2023
Глумица Љубинка Кларић је гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује само на Блиц телевизији на МТС каналу 115 у којој отвреоно говори о сину Кости ког је добила у браку који је трајао две године… »
(Видео) "пала сам једну годину, а онда падала и на поправне": Љубинка Кларић је отишла у аматерско позориште и била коначно…

(Видео) "пала сам једну годину, а онда падала и на поправне": Љубинка Кларић је отишла у аматерско позориште и била коначно…

Блиц 29.11.2023
Сестра је желела да добије или мајмуна или њу, а мами су рекли да не може више да остане у другом стању. "Неким чудом" каже, родила се Љубинка Кларић која је у гимназији чак пала и годину, а онда уписала Академију и била прва… »
(Видео): "Ја се надам и верујем да ће он једног дана стати на своје ноге и рећи - мама" Никола је херој који је 14. дана…

(Видео): "Ја се надам и верујем да ће он једног дана стати на своје ноге и рећи - мама" Никола је херој који је 14. дана…

Блиц 29.11.2023
Никола је херој који се бори за живот од свог 14. дана. Претрпео је тежак облик сепсе који је оставио последице на мозгу. Никола има оштећење централног нервног система и церебралну парализу. Он не прича, не хода, не може… »
(Видео): "Све се десило брзо, венчали смо се у року од два месеца" Љубинка Кларић данас сматра да је брак био "доста незрела…

(Видео): "Све се десило брзо, венчали смо се у року од два месеца" Љубинка Кларић данас сматра да је брак био "доста незрела…

Блиц 29.11.2023
Љубинка Кларић је у Америку отишла због психотерапије, а тамо је упознала и свог бившег супруга са којим је добила сина Косту. О дипломатама, каже, мисли све најбоље. Глумица Љубинка Кларић у емисији "На терапији са Славицом… »

Вести дана »