Povezane vesti
Darko Filipović postao kralj nekretnina! Posle razvoda kupio još nekoliko stanova: Pevaču biznis cveta, a ovo su mu planovi
Kurir 30.11.2023
Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pevačka karijera trenutno u drugom planu. Kako saznajemo od izvora bliskog pevaču, Darku posao s nekretninama cveta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao… »
Imao je burnu romansu sa Tanjom Savić: Naš pevač se povukao iz javnosti, oženio, a posle 12 godina usledio šok - prevarila…
Blic 30.11.2023
Pevač Darko Filipović proslavio se u prvoj sezoni "Zvezda Granda", a danas ga na estradnom nebu ima mnogo manje nego ranije. Međutim, iako se ne eksponira toliko često, i dalje redovno nastupa, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Darko je, inače, u… »
Naš pevač ima biznis u Grčkoj: U njega uložio svu ušteđevinu - sad od toga zarađuje više nego od pevanja
Blic 29.11.2023
Pevač Darko Filipović nedavno se našao u centru skandala, nakon što ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim drugom, pa je posle 12 godina usledio razvod braka. Naime, kako se mediji ranije pisali, u periodu korone mnoge javne ličnosti sa estrade… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 46 minutajoš 13 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 34 minutajoš 10 povezanih