Povezane vesti
Vidić za NIN: Piksi i stručni štab koštali Srbiju 16 miliona evra za dve godine
Danas 30.11.2023
Nemanja Vidić, bivši kapiten Mančester Junajteda, govorio je za NIN o stanju u srpskom fudbalu i izneo neverovatnu informaciju da je FSS dao Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovom stručnom štabu 16 miliona evra za samo dve godine. Nemanja Vidić… »
Vidić otkriva: Piksi i saradnici dobili 16.000.000€ od FSS
Sport klub 30.11.2023
"Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu", rekao je Nemanja Vidić i dodao: „Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam… »
Vidić digao glas: „Da li moram prvo u zatvor da bih dobio funkciju, Džajić i Terzić prevarili sistem ili je sistem…
Nova 30.11.2023
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku… »
Vidić otkrio cifre: "Da li je normalno da toliko plaćamo selektora i stručni štab?!"
Sportske.net 30.11.2023
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić dao je veliki intervju za list NIN u kom je govorio o brojnim problemima u srpskom fudbalu. Osim što se dotakao Dragana Džajića i Zvezdana Terzića, Vidić je zapitao da li je normalno da FS Srbije izdvaja… »
Nemanja Vidić: „Da li moram prvo u zatvor da bih dobio funkciju?“
Luftika 30.11.2023
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku… »
Vidić: Da li treba i ja prvo da idem u zatvor pa da budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu
Radio sto plus 30.11.2023
“I kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastareli, vode dve najveće organizacije u srpskom fudbalu – FSS i Zvezdu. To je… »
Vidić: Da li treba i ja prvo da idem u zatvor pa da budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu
N1 Info 30.11.2023
Vidić: Džajić je aboliran, Terzić nije dokazao nevinost
Sport klub 30.11.2023
Vidić: "Da li treba i ja prvo da idem u zatvor pa da budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu?"
Sportske.net 30.11.2023
Vesti dana »

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 31 minutajoš 17 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 12 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih