Povezane vesti

Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada on nije mene, razumem ga

Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada on nije mene, razumem ga

Beta 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. "U interesu RS je… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima, iako on mene nije

Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima, iako on mene nije

N1 Info 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. „U interesu RS je… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada mene on nije, razumem ga

Danas 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. „U interesu… »
Dodik: Podržaću Vučića na izborima, iako on mene nije

Dodik: Podržaću Vučića na izborima, iako on mene nije

Radio 021 30.11.2023
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim izborima u RS. "U interesu RS je da on pobedi i glasaću za… »

Novi magazin 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. "U interesu RS je… »

Radio sto plus 30.11.2023
“U interesu RS je da on pobedi i glasaću za Srpsku naprednu stranku (SNS). Tačno je da on mene nije podržao, čak su i neki ljudi na nižim funkcijama u SNS pokušali ovde da utiču na rezultat izbora”, rekao je Dodik u intervjuu za NIN. Na… »

Vesti dana »