Povezane vesti
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima, iako on mene nije
N1 Info 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. „U interesu RS je da on… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada mene on nije, razumem ga
Radio sto plus 30.11.2023
“U interesu RS je da on pobedi i glasaću za Srpsku naprednu stranku (SNS). Tačno je da on mene nije podržao, čak su i neki ljudi na nižim funkcijama u SNS pokušali ovde da utiču na rezultat izbora”, rekao je Dodik u intervjuu za NIN. Na ukazivanje da su… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada mene on nije, razumem ga
Novi magazin 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. "U interesu RS je da on… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Zatvoren Ormuski moreuz, novi raketni napadi iz Libana; U toku evakuacija srpskih državljana iz Izraela
Insajder pre 31 minutajoš 37 povezanih
Prvi avion iz Dubaija ušao u Srbiju: Uskoro sleće na beogradski aerodrom
Aero.rs pre 2 satajoš 25 povezanih
Kome to sada preti Tramp? Kaže da Amerika može da "vodi ratove zauvek". Ne pominje Iran, već da su SAD nagomilale oružje i da su "spremne za pobedu, veliku!!!"
Kurir pre 56 minutajoš 23 povezane
Dabl-dabl sa pola gasa i rampa za pobedu! Pogledajte najbolje poteze Nikole Jokića na meču protiv Jute! (video)
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih