Povezane vesti
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada on nije mene, razumem ga
Beta 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. "U interesu RS je… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima, iako on mene nije
N1 Info 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. „U interesu RS je… »
Dodik: Podržaću Vučićevu listu na izborima mada mene on nije, razumem ga
Danas 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. „U interesu… »
Dodik: Podržaću Vučića na izborima, iako on mene nije
Radio 021 30.11.2023
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim izborima u RS. "U interesu RS je da on pobedi i glasaću za… »
Novi magazin 30.11.2023
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će podržati listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na decembarskim izborima u Srbiji, iako ga Vučić nije podržao na prošlogodišnjim opštim izborima u RS. "U interesu RS je… »
Radio sto plus 30.11.2023
“U interesu RS je da on pobedi i glasaću za Srpsku naprednu stranku (SNS). Tačno je da on mene nije podržao, čak su i neki ljudi na nižim funkcijama u SNS pokušali ovde da utiču na rezultat izbora”, rekao je Dodik u intervjuu za NIN. Na… »
Vesti dana »
Goran Ješić predstavio svoju političku inicijativu: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 9 satijoš 2 povezane