Povezane vesti
NIN otkriva: Vrhovni sud odbacio sve zahteve odbrane Šarića u postupku za šverc 5,7 tona kokaina, narko bos bi trebalo da…
Nova 30.11.2023
Vrhovni sud Srbije odbio je zahteve za zaštitu zakonitosti odbrane Darka Šarića povodom pravosnažne presude za krijumčarenje 5,7 tona kokaina. Odbrana Šarića prethodno je tražila da se njegov odlazak na odsluženje pravosnažne kazne od 14 godina zatvora… »
NIN: Vrhovni sud odbacio sve zahteve odbrane Šarića u postupku za krijumčarenje 5,7 tona kokaina
N1 Info 30.11.2023
Odluka u koju je NIN imao uvid doneta je još 12. juna 2023, ali još nije javno objavljena. Odbacivanjem svih zahteva odbrane iscrpljena su sva pravna sredstva u Srbiji po pitanju pravosnažnosti presude, kojom je Šarić osuđen na kaznu zatvora od 14… »
Vrhovni sud odbacio sve zahteve odbrane Darka Šarića: Šefu kartela mesto u Požarevcu
Danas 30.11.2023
Odluka u koju je NIN imao uvid doneta je još 12. juna 2023, ali još nije javno objavljena. Odbacivanjem svih zahteva odbrane iscrpljena su sva pravna sredstva u Srbiji po pitanju pravosnažnosti presude, kojom je Šarić osuđen na kaznu zatvora od 14… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 43 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 23 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 14 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 4 satijoš 15 povezanih