Povezane vesti
Momci se trude, ali meni se To ne dopada: Ćemo rekao šta misli o današnjim reperima - "Agresivni su, nema kvaliteta"
Mondo 30.11.2023
Pevač Amal Ćeman Ćemo otkrio i ko su bili njegovi muzički uzori. Pevač Amal Ćeman Ćemo otkrio i ko su bili njegovi muzički uzori Pevač Amal Ćeman Ćemo, koji je svojevremeno izjavio da ne gradi karijeru na skandalima, a potom savetovao koleginicu Daru… »
"Sve je usiljeno, preagresivno, bez ljubavi" Ćemo ne može da smisli moderni trend, muški isprozivao domaće repere
Kurir 30.11.2023
Amel Ćeman Ćemo je ispričao kako je svestan da se domaći reperi trude prilikom stvaranja svoje muzike, ali da se njemu ta muzika uopšte ne sviđa. Sve je usiljeno, nema tu kvaliteta, emocija ni ljubavi, kaže Ćemo o popularnoj muzici i mnogobrojnim… »
"Napadni su, usiljeni i agresivni, tu nema ljubavi": Pevač bez dlake na jeziku isprozivao mlade repere: "Te pesme imaju rok…
Blic 30.11.2023
Amel Ćeman Ćemo nije toliko prisutan na sceni poslednjih meseci, ali je sada dao svoj sud o popularnoj muzici i mladim reperima poput Vojaža, Nućija i Devita, koji poslednjih godina haraju muzičkom scenom. - To su momci koji se trude, ne potcenjujem ih… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Pevač je radio kao pica majstor, a onda mu se dogodila filmska scena u fast fudu dok je pevušio, prišao mu je čovek i rekao: "Ja sam producent talent šoua..."
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Umrla glumica i pevačica Senka Veletanlić. Sin saopštio tužne vesti: "Nakon teške bolesti, otišla je tiho"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Pevaćemo Tompsonovu pesmu još glasnije!" Iz vrha vlasti Hrvatske opet stižu šokantne poruke
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Čeda Jovanović bio sa Aleksandrom Kosom u trenutku hapšenja: Novi detalji privođenja: "Podneta je prijava"
Blic pre 43 minutajoš 2 povezane