Povezane vesti
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, tri godine potrebne za promenu sistema
N1 Info 30.11.2023
Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je danas da je Beograd postao "jedna privatna firma" i da je potrebno naći konkretno rešenje za grad nakon deset godina aktuelne vlasti. On je naveo da je spreman… »
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, potrebno je konkretno rešenje
Radio sto plus 30.11.2023
On je naveo da je spreman da postane gradonačelnik ako njegova lista odnese pobedu na predstojećim izborima. “I to će se desiti na ovim izborima jer će lista ‘Srbija protiv nasila’ pobediti. To je moj posao i ja sam te stvari radio mnogo puta, naravno ne… »
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, potrebno je konkretno rešenje
Novi magazin 30.11.2023
Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je danas da je Beograd postao "jedna privatna firma" i da je potrebno naći konkretno rešenje za grad nakon deset godina aktuelne vlasti. On je naveo da je spreman… »
Vesti dana »

Građanske inicijative – Policija hitno da prestane sa napadima na građane
ObjektiVa pre 5 satijoš 19 povezanih

uživo Tenzije u Novom Sadu: Policija dežura u Kampusu, oglasili se studenti u blokadi
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Bez iznanđenja na startu nokaut faze evrobasketa: Turska se mučila ali slomila otpor borbenih Šveđana! (poluvreme) Srbija vodi u rigi: Dušan Vlahović pogodio za minimalno vođstvo protiv Letonije!
Hot sport pre 1 satjoš 57 povezanih

uživo Srbija uz sreću uspešno odradila posao u Letoniji i sprema se za Englesku
Euronews pre 12 minutajoš 37 povezanih

(BLOG) Prajd protestna šetnja danas u Beogradu, zahtevi nepromenjeni godinama
N1 Info pre 12 minutajoš 19 povezanih