Povezane vesti
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, tri godine potrebne za promenu sistema
N1 Info 30.11.2023
Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je danas da je Beograd postao "jedna privatna firma" i da je potrebno naći konkretno rešenje za grad nakon deset godina aktuelne vlasti. On je naveo da je… »
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, potrebno je konkretno rešenje
Novi magazin 30.11.2023
Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je danas da je Beograd postao "jedna privatna firma" i da je potrebno naći konkretno rešenje za grad nakon deset godina aktuelne vlasti. On je naveo da je… »
Vladimir Obradović: Beograd je postao privatna firma, potrebno je konkretno rešenje
Radio sto plus 30.11.2023
On je naveo da je spreman da postane gradonačelnik ako njegova lista odnese pobedu na predstojećim izborima. “I to će se desiti na ovim izborima jer će lista ‘Srbija protiv nasila’ pobediti. To je moj posao i ja sam te stvari radio mnogo puta… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
BLOG UŽIVO „Odsvirali ste svoje“ poručili studenti sa blokade Mostarske petlje: Tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni FOTO
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 8 minutajoš 42 povezane