Povezane vesti
Veliki konkurs za kabinsku posadu "Er Srbije"! Prijave otvorene do 20. decembra
Blic 30.11.2023
"Er Srbija" je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije. Zainteresovane kandidatkinje i kandidati… »
Otvoren konkurs Er Srbije
Moj Novi Sad 30.11.2023
Er Srbija je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije, saopšteno je iz Er Srbije. – Zainteresovane… »
Otvoren konkurs Er Srbije za članove kabinske posade
N1 Info 30.11.2023
Er Srbija je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije, saopšteno je iz Er Srbije. „Zainteresovane… »
Vesti dana »

Student Filozofskog: Policajci me 10 minuta tukli u marici, naizmenično šamarali, glavu mi udarali u staklo
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih

UŽIVO Četvrti dan blokada: Najavljeni protesti za večeras, policija sa fantomkama ispred FON-a
Danas pre 1 satjoš 24 povezane

Drama kod skretanja za Vrčin: Devojku (19) izvlačili iz automobila u plamenu
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih

„Svaki dogovor mora doneti kraj rata u Gazi“: Hamas spreman za primirje sa Izraelom, ali ne pod Trampovim uslovima
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih