Povezane vesti

"Ušao sam u stan i video plamen, umalo sam se ugušio" Vlasnik stana na Zvezdari otkrio nove detalje: Evo šta je uzrokovalo…

"Ušao sam u stan i video plamen, umalo sam se ugušio" Vlasnik stana na Zvezdari otkrio nove detalje: Evo šta je uzrokovalo…

Kurir 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da j e požar krenuo od računara koji se zapalio. Vlasnik stana potvrdio je za Nova.rs ove sumnje i ispričao šta se tačno… »
Prvi snimci treće nesreće na Mostu na Adi: Novi sudar, hauba se savila (foto, video)

Prvi snimci treće nesreće na Mostu na Adi: Novi sudar, hauba se savila (foto, video)

Kurir 30.11.2023
BEOGRAD - Na Mostu na Adi, na mestu jutrošnje dvostruke saobraćajne nesreće, koja se dogodila oko 6 časova, nešto kasnije u toku dana dogodila se još jedna. "Udarila je glavom, slomila je ikonu, ne mogu da verujem", očajnički je vikao jedan… »
Požar na Zvezdari: Vatra bukti, crni dim prekrio ulicu (video)

Požar na Zvezdari: Vatra bukti, crni dim prekrio ulicu (video)

Kurir 30.11.2023
U Ulici vojvode Bogdana na Zvezdari danas je izbio požar. Snimak vatre je objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd", a kako se može videti veliki plamen i gusti dim. View this post on Instagram A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD… »
Treća nesreća na Mostu na Adi: Automobili potpuno uništeni, očevici u šoku: "Udarila je glavom i slomila ikonu"

Treća nesreća na Mostu na Adi: Automobili potpuno uništeni, očevici u šoku: "Udarila je glavom i slomila ikonu"

Blic 30.11.2023
Na mestu stravične nesreće koja se nešto posle 12 sati dogodila na petlji "Hipodrom", na pristupu "Mostu na Adi". Automobili su uništeni, a putnici i vozači koji su učestvovali u nesreći u velikom su šoku. "Udarila je glavom, slomila je ikonu, ne… »

Vesti dana »