Povezane vesti
„Ušao sam u sobu i video kako mi kompjuter gori, odmah sam ga izbacio na terasu“: Vlasnik stana u kojem je buknuo požar…
Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da je požar krenuo od računara koji se zapalio. Vlasnik stana potvrdio je za Nova.rs ove sumnje i ispričao šta se tačno… »
Prve fotografije nakon velikog požara kod Vukovog spomenika: Zgrada potpuno uništena, vatrogasci lokalizovali vatru FOTO…
Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je do požara došlo zbog računara muškarca koji je živeo u objektu… »
"Ušao sam i video kako mi gori kompjuter!" Izbio požar u stanu na Zvezdari - vlasnik se jedva spasio, pa otkrio detalje!
Mondo 30.11.2023
Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je vlasnik stana potvrdio, požar je krenuo od kompjutera. Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je… »
Vesti dana »
Ispred Ministarstva prosvete pročitani zahtevi neformalne zajednice srednjih škola
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih
Đak aktivirao biber-sprej u toaletu kraljevačke škole, osam učenika nakon ukazane lekarske pomoći pušteno na kućno lečenje
RTS pre 16 minutajoš 31 povezana
Talac ubijen 7. oktobra, Hamas odneo njegovo telo u Gazu; Guteres pozvao na prekid neprijateljstava
RTS pre 2 satajoš 41 povezana
Korupcija u Srbiji: Najlošija pozicija od 2012. godine, izveštaj Transparentnosti
Danas pre 34 minutajoš 20 povezanih