Povezane vesti
„Ušao sam u sobu i video kako mi kompjuter gori, odmah sam ga izbacio na terasu“: Vlasnik stana u kojem je buknuo požar kod…
Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da je požar krenuo od računara koji se zapalio. Vlasnik stana potvrdio je za Nova.rs ove sumnje i ispričao šta se tačno dogodilo… »
Prve fotografije nakon velikog požara kod Vukovog spomenika: Zgrada potpuno uništena, vatrogasci lokalizovali vatru FOTO, VIDEO…
Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je do požara došlo zbog računara muškarca koji je živeo u objektu. Navodno se u… »
"Ušao sam i video kako mi gori kompjuter!" Izbio požar u stanu na Zvezdari - vlasnik se jedva spasio, pa otkrio detalje!
Mondo 30.11.2023
Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je vlasnik stana potvrdio, požar je krenuo od kompjutera. Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je… »
Vesti dana »

VIDEO Posle napetosti u Kuli trenutno mirno: Interventna razdvaja građane i naprednjake
Radio 021 pre 17 minutajoš 31 povezana

Šta je sve usvojeno na elektronskoj javnoj raspravi: Planovi za Terazijsku terasu, blok 57 i 58, Sajam...
N1 Info pre 52 minutajoš 17 povezanih

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 9 satijoš 44 povezane