Povezane vesti

„Ušao sam u sobu i video kako mi kompjuter gori, odmah sam ga izbacio na terasu“: Vlasnik stana u kojem je buknuo požar…

„Ušao sam u sobu i video kako mi kompjuter gori, odmah sam ga izbacio na terasu“: Vlasnik stana u kojem je buknuo požar…

Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da je požar krenuo od računara koji se zapalio. Vlasnik stana potvrdio je za Nova.rs ove sumnje i ispričao šta se tačno… »
Prve fotografije nakon velikog požara kod Vukovog spomenika: Zgrada potpuno uništena, vatrogasci lokalizovali vatru FOTO…

Prve fotografije nakon velikog požara kod Vukovog spomenika: Zgrada potpuno uništena, vatrogasci lokalizovali vatru FOTO…

Nova 30.11.2023
Jedan objekat izgoreo je u Ulici vojvode Bogdana kod Vukovog spomenika u Beogradu, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je do požara došlo zbog računara muškarca koji je živeo u objektu… »
"Ušao sam i video kako mi gori kompjuter!" Izbio požar u stanu na Zvezdari - vlasnik se jedva spasio, pa otkrio detalje!

"Ušao sam i video kako mi gori kompjuter!" Izbio požar u stanu na Zvezdari - vlasnik se jedva spasio, pa otkrio detalje!

Mondo 30.11.2023
Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je vlasnik stana potvrdio, požar je krenuo od kompjutera. Na Zvezdari, u Ulici vojvode Bogdana, danas je izbio požar u jednoj od stambenih kuća, a kako je… »

Vesti dana »