Povezane vesti
Ovo je Dušan (63), osumnjičeni za svirepo ubistvo Perice (46) kod Negotina: Brat ubijenog otkriva nove detalje sukoba (foto)
Kurir 30.11.2023
Perica Taricić (46), iz Urovice kod Negotina, ubijen je danas u jednom od zaseoka ovog sela udaljenog 28 kilometara od Negotina, a zbog sumnje da ga je sa više udaraca u glavu usmrtio, najverovatnije sekirom, uhapšen je meštanin Dušan Trokicić (63)… »
„Prvi sin mu je umro, drugi tek krenuo u srednju školu“: Tužna životna priča ubijenog Perice iz sela Urovica kod…
Nova 30.11.2023
Perica T. (46) ubijen je juče u selu Urovica, nadomak Negotina, a zbog zločina je uhapšen Dušan T. (63) koji se sumnjiči da je sekirom pretukao čoveka nasmrt. Prema saznanjima portala Nova.rs, porodica i prijatelji ubijenog čoveka su neutešni, a… »
"Udarao ga sekirom, glava mu bila isečena": Detalji jezivog zločina kod Negotina - usmrtio poznanika zbog krave i ovaca?
Mondo 30.11.2023
Dušan T. iz Urovice kod Negotina ubio je svog poznanika, nakon svađe na jednom salašu. Dušan T. iz Urovice kod Negotina ubio je svog poznanika, nakon svađe na jednom salašu. Dušan T. (63) iz Urovice kod Negotina juče je nakon svađe i tuče ubio… »
"Glava mu je bila isečena, to nikad nisam video" Tast ubijenog Perice opisao užas koji je zatekao na njivi:Sukob počeo zbog…
Kurir 30.11.2023
Telo Perice Taricića (46) kojeg je, kako se sumnja, ubio Dušan T. (63) kod Negotina, prema rečima njegovog tasta izgledalo je izmasakrirano, a glava mu je, kako tvrdi, bila isečena sekirom. "Bio sam na licu mestu kada je nađeno njegovo telo, ja sam… »
Vesti dana »
Nagla promena vremena, posle 20 stepeni stiže minus: I staro i mlado će osećati ove simptome! Na jednu stvar obratite pažnju
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučević o razgovoru sa prosvetnim sindikatima: Predlog Vlade – dva povećanja plata tokom ove godine
RTS pre 17 minutajoš 25 povezanih
"Šalju protestne note, a dočekuju kurtija": Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo na depešu iz Sarajeva: Opasan presedan koji potkopava regionalnu stabilnost
Blic pre 36 minutajoš 23 povezane
Majk Daum operisan, najmanje mesec dana van terena zbog povrede kolena
Euronews pre 42 minutajoš 23 povezane