Povezane vesti
Progovorila na engleskom, pa se žešće izblamirala! Našu pevačicu neznanje jezika koštalo: Mislila sam da će me razumeti!
Mondo 30.11.2023
Zorana Pavić priznala je da ne govori najbolje engleski jezik, pa se prisetila jedne neprijatne situacije iz Turske. Zorana Pavić priznala je da ne govori najbolje engleski jezik, pa se prisetila jedne neprijatne situacije iz Turske. Pevačica Zorana… »
Naša pevačica progovorila na engleskom, pa se izblamirala: "Mislila sam da će me razumeti"
Blic 30.11.2023
Pevačica Zorana Pavić važi za pozitivnu osobu sa kojom je smeh zagarantovan, a njen život pun anegdota. Pevačica je talenat za muziku odavno dokazala, ali nažalost sa stranim jezicima nije imala isto iskustvo i sreću. Nepoznavanje engleskog jezika… »
Vesti dana »
"U hodnicima se oglasio alarm, uzeli smo klupe i zabarikadirali vrata": prva svedočenja i snimci nakon masakra
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Cigarete vredne 820.000 dinara sakrivene u autobusu: Uhapšen muškarac na graničnom prelazu Šid
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Nova ekonomija pre 33 minutajoš 15 povezanih