Povezane vesti
„Čiji je bio pečat“: Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa birača brojnim izbornim listama
N1 Info 30.11.2023
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa podrške birača brojnim izbornim listama. Tužilaštvo jeste formiralo predmet, ali pojedini pravnici smatraju da i izborne komisije treba da se bave tim problemom. Da li iza overitelja lažiranih potpisa stoje… »
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa birača
Novi magazin 30.11.2023
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa podrške birača brojnim izbornim listama. Tužilaštvo jeste formiralo predmet, ali pojedini pravnici smatraju da i izborne komisije treba da se bave tim problemom. Da li iza overitelja lažiranih potpisa stoje… »
Maljević: Očekujem reakciju tužilaštva, Zukorlić: Ne znam otkud njen potpis
Radio sto plus 30.11.2023
Ona je na društvenoj mreži “X” (nekadašnji Tviter) navela da nikada nije dala potpis podrške, niti je član bilo koje političke stranke. “Postoji overena izjava, na kojoj piše da je Bojana Maljević (sa svim mojim ličnim podacima i detaljima iz lične… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane

Neviđena euforija pred Oleksandriju - Partizan otvorio i severnu tribinu!
Sportske.net pre 22 minutajoš 32 povezane