Povezane vesti
„Čiji je bio pečat“: Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa birača brojnim izbornim listama
N1 Info 30.11.2023
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa podrške birača brojnim izbornim listama. Tužilaštvo jeste formiralo predmet, ali pojedini pravnici smatraju da i izborne komisije treba da se bave tim problemom. Da li iza overitelja lažiranih potpisa… »
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa birača
Novi magazin 30.11.2023
Gomilaju se žalbe zbog falsifikovanih potpisa podrške birača brojnim izbornim listama. Tužilaštvo jeste formiralo predmet, ali pojedini pravnici smatraju da i izborne komisije treba da se bave tim problemom. Da li iza overitelja lažiranih potpisa… »
Maljević: Očekujem reakciju tužilaštva, Zukorlić: Ne znam otkud njen potpis
Radio sto plus 30.11.2023
Ona je na društvenoj mreži “X” (nekadašnji Tviter) navela da nikada nije dala potpis podrške, niti je član bilo koje političke stranke. “Postoji overena izjava, na kojoj piše da je Bojana Maljević (sa svim mojim ličnim podacima i detaljima… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 45 minutajoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i više od 150 povređenih
Insajder pre 1 satjoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 3 minutajoš 30 povezanih