Повезане вести

Као да је кошарка: Партизан силовит у Каћу

Као да је кошарка: Партизан силовит у Каћу

Спорт клуб 01.12.2023
Рукометаши Партизана оправдали су улогу фаворита и у 12. колу првенства Србије у гостима су победили екипу Југовића резултатом 34:19. Црно-бели су још у раној фази меча решили све дилеме око коначног исхода и на полувреме су… »
Лалатовић дао изјаву, па хтео још једну, Милановић избегао камере!

Лалатовић дао изјаву, па хтео још једну, Милановић избегао камере!

Спортске.нет 01.12.2023
Фудбалери суботичког Спартака савладали су вечерас на свом терену екипу Радника са 1:0, што им је друга узастопна победа под вођством Ненада Лалатовића. После меча, шеф струке Спартака је изнео своје прве утиске. ''Задовољан сам… »
Лалатовић препородио Спартак, шест бодова у два меча!

Лалатовић препородио Спартак, шест бодова у два меча!

Спортске.нет 01.12.2023
Две утакмице под вођством новог тренера Ненада Лалатовића и две победе суботичког Спартака! После прошлонедељног тријумфа над ИМТ-ом у Београду, Лалатовићев тим је вечерас на свом терену у Суботици савладао екипу сурдуличког… »
Сплиту трилер против Крке у дербију зачеља

Сплиту трилер против Крке у дербију зачеља

Спорт клуб 01.12.2023
Кошаркаши Сплита извојевали су трећу победу у АБА лиги. У дербију зачеља, изабраници Славена Римца су победили Крку у 10. колу са 78:74, па тренутно имају скор 3-7, а Крка 2-8. Најефикаснији у саставу Сплита били су Дерек… »
Обрадовић: Кад се бориш, све се враћа

Обрадовић: Кад се бориш, све се враћа

Политика 01.12.2023
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да су велика борба и вера до краја донели његовом тиму победу против Панатинаикоса у Евролиги. „Кад се бориш, све се враћа, а играчи су се борили до последњег секунда. На 10… »
Тренер Панатинаикоса: Играли смо савршено 38 минута, заслужили смо да победимо

Тренер Панатинаикоса: Играли смо савршено 38 минута, заслужили смо да победимо

Политика 01.12.2023
Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман рекао вечерас да је његова екипа одиграла савршену утакмицу против Партизана и да јој је победа измакла у последња два минута меча. „Играли смо савршену утакмицу 38 минута, али смо у… »
Хрватска легенда гледала Партизан у „Арени“: Верује у Жељка, посебно одушевљена једним играчем

Хрватска легенда гледала Партизан у „Арени“: Верује у Жељка, посебно одушевљена једним играчем

Нова 01.12.2023
Уживао у спектаклу. Легенда хрватске кошарке Крунослав Симон присуствовао је мечу 11. кола Евролиге између Партизана и Панатинаикоса који су црно-бели добили након продужеатак резултатом 92:87. Симон који тренутно наступа у… »
Кошаркаши Партизана после продужетка победили Панатинаикос у 11. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана после продужетка победили Панатинаикос у 11. колу Евролиге

Политика 01.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су вечерас у Београду после продужетка екипу Панатинаикоса резултатом 92:87 (20:21, 19:17, 15:18, 24:22, 14:9) у мечу 11. кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Партизана био је Зек Ледеј, који је… »
ВИДЕО Жељко јако загрлио Лесора, миљеник „гробара“ умало заплакао

ВИДЕО Жељко јако загрлио Лесора, миљеник „гробара“ умало заплакао

Нова 01.12.2023
Емотивне сцене. Кошаркаши Партизана су савладали Панатинаикос после продужетка резултатом 92:87, а у „Београдској арени“ било је ми много емоција пре и после утакмице. Матијас Лесор који је био миљеник навијача Партизана вратио… »
Партизан се напрегнуо неколико пута, али вредело је: Величанствена победа против Панатинаикоса на продужетак у гротлу Арене

Партизан се напрегнуо неколико пута, али вредело је: Величанствена победа против Панатинаикоса на продужетак у гротлу Арене

Данас 01.12.2023
Партизан је постигао величанствену победу против Панатинаикоса на продужетак у 11. колу кошаркашке Евролиге, четврту узастопну код куће – 92:87 (20:21, 19:17, 15:18, 24:22, 14:9). Црно-бели су имали и падове и успоне. Напрегнули… »
Матијас Лесор ван себе - После меча сусрет и са Обрадовићем

Матијас Лесор ван себе - После меча сусрет и са Обрадовићем

Спортске.нет 01.12.2023
Центар Панатинаикоса Матијас Лесор дефинитивно је био главна фигура уочи, на и после саме утакмице против Партизана у "Штарк арени". Можда његов тим није победио у Београду и можда је Кевин Пантер понео епитет човека одлуке, али… »
"Не знам ни сам!" Жељко Обрадовић је овако реаговао на нестваран меч Партизан - Панатинаикос у Евролиги

"Не знам ни сам!" Жељко Обрадовић је овако реаговао на нестваран меч Партизан - Панатинаикос у Евролиги

Вечерње новости 30.11.2023
Партизан је савладао екипу Панатинаикоса у великом евролигашком окршају у Београду, после чега је тренер црно-белих Жељко Обрадовић био мало затечен. ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, Партизан је после продужетака победио… »

Вести дана »