Повезане вести
Анђушић: "Нисам ни ја веровао да могу толико да скочим"
Спортске.нет 01.12.2023
Кошаркаши Партизана савладали су Панатинаикос на свом терену са 92:87, у 11. колу Евролиге. Црно-бели су славили после продужетка и након великог повратка са -10 у последњој четвртини. Сада Партизан има скор 5-6, док је ПАО на… »
Абазовић црно-бели: Ово је више од кошарке и спорта (видео)
Политика 01.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су синоћ у Београду после продужетка екипу Панатинаикоса резултатом 92:87 (20:21, 19:17, 15:18, 24:22, 14:9) у мечу 11. кола Евролиге. Бивши премијер Црне Горе, Дритан Абазовић, седео је у првим… »
Кабокло о значају Пантера и Алексе: "Лидери нам помажу у лошим моментима"
Спортске.нет 01.12.2023
Бразилски центар Бруно Кабокло допринео је Партизановој победи над Панатинаикосом 92:87 са 12 поена и пет скокова. Навијачи су Кабокла нарочито одушевили. "Велика победа, одличан осећај. Навијачи су били врхунски. Драго ми је да… »
Вилдоза: "Лепо је вратити се у Београд, били смо неопрезни са Пантером"
Спортске.нет 01.12.2023
Играч Панатинаикоса Лука Вилдоза није блистао на терену "Штарк арене" против Партизана. Шта више, био је неприметан са нулом, уз два скока и асистенцијом. Гости из Атине су допустили повратак Партизана са минуд 10 у последњих… »
Вилдоза: ''Драго ми је да сам се вратио у Београд, осећао сам се као код куће''
Вечерње новости 01.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су Панатинаикос у оквиру 11. кола Евролиге са 92:87 након продужетака. Фото: Евролига Након одигране утакмице своје утиске је изнео и некадашњи члан Црвене звезде Лука Вилдоза. - Добили су на… »
Како је Партизан победио? Један играч је херој из сенке! Пантер и Ледеј закуцали пао, а Жељко је овим потезом решио меч
Мондо 01.12.2023
Партизан је победио Панатинаикос у Арени, а неколико детаља донело је превагу. Партизан је победио Панатинаикос у Арени, а неколико детаља донело је превагу. Партизан се никад не предаје, посебно не када игра на свом терену. Ни… »
"Партизане, част ми је и хвала!" Дритан навијао за црно-беле, па се огласио на интернету: Више од спорта!
Мондо 01.12.2023
Бивши премијер Црне Горе у четвртак увече навијао за Партизан против Панатинаикоса. Бивши премијер Црне Горе у четвртак увече навијао за Партизан против Панатинаикоса. Кошаркаши Партизана савладали су Панатинаикос (92:87) након… »
Британски амбасадор одушевљен партизаном! Гледао Евролигу, па се обратио на српском!
Мондо 01.12.2023
Гледао је меч из првог реда и уживао у фантастичној атмосфери у Београду. Гледао је меч из првог реда и уживао у фантастичној атмосфери у Београду. Кошаркаши Партизана остварили су велику победу над Панатинаикосом (92:87) у 11… »
Пантер прорадио кад је најпотребније: "Нисам се бринуо, било је питање времена"
Спортске.нет 01.12.2023
Партизан је у наелектрисаној "Арени" савладао Панатинаикос 92:87 после продужетка. Можда и најзаслужнији за тријумф био је повратник капитен Кевин Пантер са девет поена у низу у последњих два минута регуларног дела и додатних… »
"Мрзим те"! Лесор имао поруку за Пантера после меча (видео)
Вечерње новости 01.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су синоћ у Београду после продужетка Панатинаикос 92:87 (20:21, 19:17, 15:18, 24:22, 14:9), у утакмици 11. кола Евролиге. ФОТО: КК Партизан/Твитер Партизан су предводили Зек Ледеј са 23 поена и пет… »
Пантеру, Мрзим те! Капитен Партизана стао пред камере, а онда је Матијас направио шоу (видео)
Мондо 01.12.2023
Матијас Лесор пришао је Кевину Пантеру после меча и рекао му да га мрзи. Матијас Лесор пришао је Кевину Пантеру после меча и рекао му да га мрзи. Матијас Лесор мрзи Кевина Пантера! Наравно, у питању је шала између двојице бивших… »
Лесор одушевио малишане после меча: Грлио их у ходнику Арене, са свима је стао да се фотографише
Телеграф 01.12.2023
Оставио је Матијас велики траг у црно-белом. Доживео је Матијас Лесор вечерас све што један играч жели. Од свог бившег клуба Партизана добио је дочек о којем ће се причати, пошто је пре сусрета од председника Остоје Мијаиловића… »
Вести дана »
Први мај никад хладнији: У Србији данас -3 и снег, а Тодоровић открива да ли ћемо сутра роштиљати у зимским јакнама
Мондо пре 9 минутајош 23 повезане
Цена сирове нафте порасла на више од 125 долара по барелу
Бизнис и финансије пре 14 минутајош 19 повезаних
Пистонси се враћају! Детроит срушио Орландо - серија се наставља!
Курир пре 34 минутајош 24 повезане
'Украјина је поражена': Трамп после разговора са Путином (или је мислио на Иран)
BBC News пре 4 минутајош 14 повезаних
Током ноћи 12 саобраћајних незгода, сви учесници задобили лакше повреде
Нова пре 49 минутајош 10 повезаних