Povezane vesti
"Čista provokacija koja je vrlo svesno urađena" Kraljica bakšiša osudila Selmu Bajrmai zbog dvoglavog orla: Duguje nam…
Kurir 01.12.2023
Matea Stanković, koju u poslednje vreme zovu novom "kraljicom bakšiša", oštro je osudila postupak Selme Bajrami. Selma je nedavno pokazala dvoglavnog orla na nastupu i time isprovocirala mnoge, koji traže da se pevačici zabrani ulazak u državu. -… »
"Selma Bajrami nam duguje izvinjenje": Kraljica bakšiša osudila koleginicu zbog pokazivanja dvoglavog orla: "To je…
Blic 01.12.2023
Matea Stanković, koju u poslednje vreme zovu novom "kraljicom bakšiša", oštro je osudila postupak Selme Bajrami. Selma je nedavno pokazala dvoglavnog orla na nastupu i time isprovocirala mnoge, koji traže da se pevačici zabrani ulazak u državu. -… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTV pre 55 minutajoš 43 povezane
Zašto se predsednički izbori u Americi održavaju baš utorkom?
Telegraf pre 42 minutajoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Četiri osobe uhapšene u Beogradu zbog sumnje da su pripremale ubistvo: Zaplenjeno i oružje
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih