Povezane vesti
"Dala sam joj novac za doručak, nasmejana je izašla iz kuće": Majka otkrila šta se dešavalo na dan nestanka Vanje (14)…
Blic 01.12.2023
Majka nestale Vanje Đorčevske (14) Zorica rekla je da je u stalnom kontaktu sa policijom i da čvrsto veruje da će pronaći njenu ćerku. Vanja je nestala u ponedeljak ujutru u Skoplju na putu do škole, što je uznemirilo javnost Severne Makedoniji… »
Novi detalji potrage za vanjom (14): Devojčice nema pet dana: Policija pregledala 50 kamera, pretresla podrume i manastire
Blic 01.12.2023
Četrnaestogodišnja Vanja Đorčevska nestala je pre pet dana 27. novembra kad je krenula iz kuće u školu. Incident je potresao severnomakedonsku javnost i region, a usledila je velika potraga za devojčicom. Potraga traje od ponedeljka a u nju su… »
Majka nestale Vanje Gorčevski otkrila kako se devojčica ponašala na dan nestanka: „Mislim da je oteta“
Nova 01.12.2023
Vanja Gorčevska nestala je u ponedeljak ujutru u Severnoj Makedoniji, u Skoplju, na putu do škole i sada ceo region traga za njom. Poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odeja ispred „Broz kafea“, odakle se izgubila, a poslednji signal sa… »
Mislim da je oteta - Oglasila se mama devojčice koju traži region: "Vanji sam dala novac, nasmejana je otišla u školu"
Mondo 01.12.2023
Majka nestale tinejdžerke iz Severne Makedonije sumnja da je devojčica oteta. Majka nestale tinejdžerke iz Severne Makedonije sumnja da je devojčica oteta. Zorica Đorčevska, majka Vanje Đorčevske, koja je nestala u ponedeljak ujutru u Severnoj… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane