Повезане вести

"Дала сам јој новац за доручак, насмејана је изашла из куће": Мајка открила шта се дешавало на дан нестанка Вање (14): "Морам…

"Дала сам јој новац за доручак, насмејана је изашла из куће": Мајка открила шта се дешавало на дан нестанка Вање (14): "Морам…

Блиц 01.12.2023
Мајка нестале Вање Ђорчевске (14) Зорица рекла је да је у сталном контакту са полицијом и да чврсто верује да ће пронаћи њену ћерку. Вања је нестала у понедељак ујутру у Скопљу на путу до школе, што је узнемирило јавност… »
Нови детаљи потраге за вањом (14): Девојчице нема пет дана: Полиција прегледала 50 камера, претресла подруме и манастире

Нови детаљи потраге за вањом (14): Девојчице нема пет дана: Полиција прегледала 50 камера, претресла подруме и манастире

Блиц 01.12.2023
Четрнаестогодишња Вања Ђорчевска нестала је пре пет дана 27. новембра кад је кренула из куће у школу. Инцидент је потресао северномакедонску јавност и регион, а уследила је велика потрага за девојчицом. Потрага траје од… »
Мајка нестале Вање Горчевски открила како се девојчица понашала на дан нестанка: „Мислим да је отета“

Мајка нестале Вање Горчевски открила како се девојчица понашала на дан нестанка: „Мислим да је отета“

Нова 01.12.2023
Вања Горчевска нестала је у понедељак ујутру у Северној Македонији, у Скопљу, на путу до школе и сада цео регион трага за њом. Последњи пут виђена је на Булевару Партизанског одеја испред „Броз кафеа“, одакле се изгубила, а… »
Мислим да је отета - Огласила се мама девојчице коју тражи регион: "Вањи сам дала новац, насмејана је отишла у школу"

Мислим да је отета - Огласила се мама девојчице коју тражи регион: "Вањи сам дала новац, насмејана је отишла у школу"

Мондо 01.12.2023
Мајка нестале тинејџерке из Северне Македоније сумња да је девојчица отета. Мајка нестале тинејџерке из Северне Македоније сумња да је девојчица отета. Зорица Ђорчевска, мајка Вање Ђорчевске, која је нестала у понедељак… »

Вести дана »