Povezane vesti
Vlahović za "Gazetu" - Duci u Saudijskoj Arabiji?
Sportske.net 01.12.2023
Srpski as u dresu Juventusa Dušan Vlahović je u intervjuu za čuvenu italijansku "Gazetu delo sport" govorio o svom statusu u "staroj dami" i brojnim pričama o odlasku iz Torina. Vlahović je bio na meti kritika posle pada golgeterske forme. "Nije me… »
Mamin doktor i nesuđeni košarkaš: Dušan Vlahović ispričao Italijanima ono što nikada nikome nije
Večernje novosti 01.12.2023
ZALUDEO je Italiju kada je noseći dres Fiorentine davao golove kao od šale i postao glavna meta svih evropskih velikana. Dugo se premišljao i na kraju izabrao crno-beli dres iz Torina, sličan onome beogradskom odakle je krenuo u beli svet. Međutim… »
Vlahović: Ne slušam tračeve, u Juventusu sam kao kod kuće
Sport klub 01.12.2023
Fudbaler Juventusa dao je intervju za Gazetu delo sport, u kome je otkrio kako se nosi sa kritikama koje je dobijao prethodna dva meseca kada mu nije išlo najbolje u golgeterskom smislu. „Nije me sekiralo to što nisam postizao golove, ne dozvoljavam… »
Vesti dana »
U požaru u domu za stare u Barajevu osmoro stradalo, sedmoro povređeno; Starović: Sumnja se da je požar podmetnut
RTS pre 19 minutajoš 88 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 49 minutajoš 70 povezanih
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje njihove odluke
RTV pre 49 minutajoš 39 povezanih
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih