Povezane vesti

Vučić: Lavrov rekao istinu – kako je Zapad varao Srbiju posle briselskog sporazuma

Vučić: Lavrov rekao istinu – kako je Zapad varao Srbiju posle briselskog sporazuma

Politika 01.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Dubaiju da je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao istinu na ministarskom savetu OEBS-a u Skoplju, kako je Zapad varao našu zemlju posle potpisivanja Briselskog sporazuma. "Lavrov… »
Lavrov tvrdi da Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sankcije Rusiji

Lavrov tvrdi da Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sankcije Rusiji

Slobodna Evropa 01.12.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je u petak u Skoplju da "Srbija neće otvoriti nijedno novo poglavlje u pregovorima sa Evropskom unijom (EU), ukoliko ne uvede sankcije Rusiji". Iako je kandidat za članstvo u EU, Srbija odbija da… »
Lavrov u Skoplju: Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sankcije Rusiji

Lavrov u Skoplju: Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sankcije Rusiji

Blic 01.12.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas u Skoplju da Srbija neće otvoriti nijedno novo poglavlje u pregovorima sa Evropskom unijom (EU) ako ne uvede sankcije Rusiji. - Ako želite da se priključite EU ja mislim da nećete otvoriti… »
Nervozni Lavrov u Skoplju opominjao kolege, pa uputio zlokobnu pretnju: Spomenuo je ovu državu, svi strahuju da je ona nova…

Nervozni Lavrov u Skoplju opominjao kolege, pa uputio zlokobnu pretnju: Spomenuo je ovu državu, svi strahuju da je ona nova…

Nova 01.12.2023
Čini se da je ruski minista spoljnih poslova Sergej Lavrov implicitno pretio Moldaviji usred tekućeg rata protiv Ukrajine, za koji Kremlj i dalje tvrdi da ga je pokrenuo Zapad. Naime, Lavrov je juče u Skoplju rekao da se Moldavija dovodi u opasnost… »
Lavrov: Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sankcije Rusiji

Vreme 01.12.2023
Evrointegracije Govoreći o evropskim integracijama Srbije, ruski ministar spoljnih poslova je kazao da je EU "ubeđuju Srbe da prihvate da Kosovo postane članica međunarodnih organizacija" Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je u petak… »
Lavrov izjavom rasplamsao strah! Ova zemlja je sledeća - ulazi u sukob sa Rusijom posle Ukrajine?!

Lavrov izjavom rasplamsao strah! Ova zemlja je sledeća - ulazi u sukob sa Rusijom posle Ukrajine?!

Mondo 01.12.2023
Da li se se otvara novi front sukoba sa Rusijom? Da li se se otvara novi front sukoba sa Rusijom? Čini se da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov implicitno pretio Moldaviji usred tekućeg rata protiv Ukrajine, za koji Kremlj nastavlja da… »

Beta 01.12.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas u Skoplju da Srbija neće otvoriti nijedno novo poglavlje u pregovorima sa Evropskom unijom (EU) ako ne uvede sankcije Rusiji. "Ako želite da se priključite EU ja mslim da nećete otvoriti… »

Danas 01.12.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas u Skoplju da Srbija neće otvoriti nijedno novo poglavlje u pregovorima sa Evropskom unijom (EU) ako ne uvede sankcije Rusiji. „Ako želite da se priključite EU ja mslim da nećete otvoriti… »
Lavrov: Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sancije Rusiji

Lavrov: Srbija neće otvoriti novo poglavlje sa EU ako ne uvede sancije Rusiji

Novi magazin 01.12.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas u Skoplju da Srbija neće otvoriti nijedno novo poglavlje u pregovorima sa Evropskom unijom (EU) ako ne uvede sankcije Rusiji. "Ako želite da se priključite EU ja mislim da nećete otvoriti… »
Peter Sijarto: Nastavljamo saradnju sa Rusijom bez obzira na pritiske

Peter Sijarto: Nastavljamo saradnju sa Rusijom bez obzira na pritiske

Danas 30.11.2023
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas da će njegova zemlja nastaviti da sarađuje sa Rusijom bez obzira na pritiske spolja i istakao da ga je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov uverio da se isporuke gasa odvijaju prema… »

Vesti dana »