Povezane vesti
„Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju i to me je osakatilo“
Nova 01.12.2023
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom oplodnjom. „Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju": Naša spisateljica prošla kroz pakao: "Najskuplje sam platila…
Blic 01.12.2023
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom… »
"Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju" Naša spisateljica prošla agoniju: Osakatio me je, razvod me koštao…
Kurir 01.12.2023
Simonida Milojković, spisateljica, o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila. Naime, kako je Simonida tada istakla, nju je muž varao dok su pokušavali da dobiju dete vantelesnom… »
Vesti dana »
Završena blokada u Beogradu na vodi, pratili je brojni incidenti i napadi na građane
Novi magazin pre 16 minutajoš 25 povezanih
Tuga! Mladić (17) iz Leskovca izgubio bitku nakon brutalnog nasilja! Doktori se borili za život nakon što su ga je vršnjak pretukao: Napadač priveden!
Kurir pre 51 minutajoš 53 povezane
"Prekid vatre je bio neizbežan, izraelske snage nikada nisu bile ovoliko iscrpljene!" Stručnjaci: Ovo je bilo taktičko povlačenje
Kurir pre 40 minutajoš 59 povezanih
Novi pristup proširenju – može li Zapadni Balkan uticati na budućnost Evropske unije?
Danas pre 4 satijoš 49 povezanih