Povezane vesti
"Što se mene tiče, glasam na Floridi": Hil: Svaki napor da me neko regrutuje u kampanji biće neuspešan
Blic 01.12.2023
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da će biti neuspešni svi pokušaji da ga neko regrutuje u ovoj izbornoj kampanji, navodeći da je na građanima Srbije da odlučuju na izborima 17. decembra. Na pitanje o tome što je postao tema pojedinih… »
Hil: Svaki napor da me neko regrutuje u kampanji biće neuspešan
N1 Info 01.12.2023
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da će biti neuspešni svi pokušaji da ga neko regrutuje u ovoj izbornoj kampanji, navodeći da je na građanima Srbije da odlučuju na izborima 17. decembra. Na pitanje o tome što je postao tema pojedinih… »
Vesti dana »

Spremite kišobrane, jesen donosi haos Objavljena precizna vremenska prognoza! Evo kada kreće smrzavanje
Alo pre 1 satjoš 59 povezanih

"Branićemo svaki pedalj teritorije NATO-a": Amerika poslala poslednje upozorenje Moskvi nakon upada ruskih aviona
Mondo pre 44 minutajoš 30 povezanih

(Foto, video) bukti rat na ulicama Italije: Hiljade ljudi na protestima širom zemlje: Ništa se ne vidi od suzavca i dima, 60 povređenih policajaca: Škole zatvorene, obustavljen saobraćaj
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 20 minutajoš 30 povezanih