Повезане вести
Ушао сам у собу, игору је висила рука! Отац нашао брачни пар из Ниша који се отровао плином, у кући било још троје људи
Мондо 01.12.2023
Пријатељи се опраштају од супружника који су се угушили након цурења плина у кући у Нишу. Пријатељи се опраштају од супружника који су се угушили након цурења плина у кући у Нишу. Тела супружника Игора (41) и Бранкице Нешић… »
"Укључили шпорет да се угреју, па умрли од плина": Отац Игора који се са супругом угушио у Нишу скрхан: "Отворио сам врата од…
Блиц 01.12.2023
Трагедију у којој су настрадали Игор (41) и Бранкица (38) Нешић из Ниша изазвао је шпорет на плин који су супружници укључили да би се огрејали, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, врата њихове собе била су затворена, а рерна… »
Супружнике угушио плин из шпорета који су користили и за грејање и кување
Нишке вести 01.12.2023
„Они су се грејали тако што би отворили рерну. Међутим, шпорет је радио тако да је рерна грејала док је плинска боца била пуна плина, а када би се испразнила највећим делом, плин је само цурио. Увече смо сви легли да спавамо, ја… »
"Грејали су се на отворену рерну, плин је само цурио": Исповест брата мушкарца који се угушио са супругом
Телеграф 01.12.2023
"Шпорет је радио тако да је рерна грејала док је плинска боца била пуна плина, а када би се испразнила највећим делом, плин је само цурио" Супружници Бранкица (38) и Игор (41) Нешић из нишког насеља Бранко Бјеговић угушили су се… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју у новембру
РТВ пре 1 сатјош 16 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 13 минутајош 16 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 44 минутајош 14 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 24 минутајош 11 повезаних