Повезане вести
Ушао сам у собу, игору је висила рука! Отац нашао брачни пар из Ниша који се отровао плином, у кући било још троје људи
Мондо 01.12.2023
Пријатељи се опраштају од супружника који су се угушили након цурења плина у кући у Нишу. Пријатељи се опраштају од супружника који су се угушили након цурења плина у кући у Нишу. Тела супружника Игора (41) и Бранкице Нешић… »
"Укључили шпорет да се угреју, па умрли од плина": Отац Игора који се са супругом угушио у Нишу скрхан: "Отворио сам врата од…
Блиц 01.12.2023
Трагедију у којој су настрадали Игор (41) и Бранкица (38) Нешић из Ниша изазвао је шпорет на плин који су супружници укључили да би се огрејали, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, врата њихове собе била су затворена, а рерна… »
Супружнике угушио плин из шпорета који су користили и за грејање и кување
Нишке вести 01.12.2023
„Они су се грејали тако што би отворили рерну. Међутим, шпорет је радио тако да је рерна грејала док је плинска боца била пуна плина, а када би се испразнила највећим делом, плин је само цурио. Увече смо сви легли да спавамо, ја… »
"Грејали су се на отворену рерну, плин је само цурио": Исповест брата мушкарца који се угушио са супругом
Телеграф 01.12.2023
"Шпорет је радио тако да је рерна грејала док је плинска боца била пуна плина, а када би се испразнила највећим делом, плин је само цурио" Супружници Бранкица (38) и Игор (41) Нешић из нишког насеља Бранко Бјеговић угушили су се… »
Вести дана »
Ђурић: Србија удвостручила економију, време је за искорак ка ЕУ
Политика пре 4 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 19 минутајош 30 повезаних
Ево да ли ће бити снега за Нову годину у Србији: Спремите се, изненадиће вас прогноза до краја децембра!
Телеграф пре 33 минутајош 17 повезаних