Povezane vesti
Ušao sam u sobu, igoru je visila ruka! Otac našao bračni par iz Niša koji se otrovao plinom, u kući bilo još troje ljudi
Mondo 01.12.2023
Prijatelji se opraštaju od supružnika koji su se ugušili nakon curenja plina u kući u Nišu. Prijatelji se opraštaju od supružnika koji su se ugušili nakon curenja plina u kući u Nišu. Tela supružnika Igora (41) i Brankice Nešić (38)… »
"Uključili šporet da se ugreju, pa umrli od plina": Otac Igora koji se sa suprugom ugušio u Nišu skrhan: "Otvorio sam vrata…
Blic 01.12.2023
Tragediju u kojoj su nastradali Igor (41) i Brankica (38) Nešić iz Niša izazvao je šporet na plin koji su supružnici uključili da bi se ogrejali, saznaje "Blic". Kako saznajemo, vrata njihove sobe bila su zatvorena, a rerna otvorena da bi više… »
Supružnike ugušio plin iz šporeta koji su koristili i za grejanje i kuvanje
Niške vesti 01.12.2023
„Oni su se grejali tako što bi otvorili rernu. Međutim, šporet je radio tako da je rerna grejala dok je plinska boca bila puna plina, a kada bi se ispraznila najvećim delom, plin je samo curio. Uveče smo svi legli da spavamo, ja u sobi pored… »
"Grejali su se na otvorenu rernu, plin je samo curio": Ispovest brata muškarca koji se ugušio sa suprugom
Telegraf 01.12.2023
"Šporet je radio tako da je rerna grejala dok je plinska boca bila puna plina, a kada bi se ispraznila najvećim delom, plin je samo curio" Supružnici Brankica (38) i Igor (41) Nešić iz niškog naselja Branko Bjegović ugušili su se plinom u noći… »
Vesti dana »
Prelević o objavljivanju ličnih podataka studenata: Novi nivo ludila vlasti
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Režim gubi živce: Vučević najavio progon srednjoškolaca i profesora koji protestuju
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih