Povezane vesti
Ušao sam u sobu, igoru je visila ruka! Otac našao bračni par iz Niša koji se otrovao plinom, u kući bilo još troje ljudi
Mondo 01.12.2023
Prijatelji se opraštaju od supružnika koji su se ugušili nakon curenja plina u kući u Nišu. Prijatelji se opraštaju od supružnika koji su se ugušili nakon curenja plina u kući u Nišu. Tela supružnika Igora (41) i Brankice Nešić (38) pronađena su u kući u… »
"Uključili šporet da se ugreju, pa umrli od plina": Otac Igora koji se sa suprugom ugušio u Nišu skrhan: "Otvorio sam vrata od…
Blic 01.12.2023
Tragediju u kojoj su nastradali Igor (41) i Brankica (38) Nešić iz Niša izazvao je šporet na plin koji su supružnici uključili da bi se ogrejali, saznaje "Blic". Kako saznajemo, vrata njihove sobe bila su zatvorena, a rerna otvorena da bi više toplote… »
Supružnike ugušio plin iz šporeta koji su koristili i za grejanje i kuvanje
Niške vesti 01.12.2023
„Oni su se grejali tako što bi otvorili rernu. Međutim, šporet je radio tako da je rerna grejala dok je plinska boca bila puna plina, a kada bi se ispraznila najvećim delom, plin je samo curio. Uveče smo svi legli da spavamo, ja u sobi pored njihove, a… »
"Grejali su se na otvorenu rernu, plin je samo curio": Ispovest brata muškarca koji se ugušio sa suprugom
Telegraf 01.12.2023
"Šporet je radio tako da je rerna grejala dok je plinska boca bila puna plina, a kada bi se ispraznila najvećim delom, plin je samo curio" Supružnici Brankica (38) i Igor (41) Nešić iz niškog naselja Branko Bjegović ugušili su se plinom u noći između 26… »
Vesti dana »

Blokirana zgrada suda u Novom Sadu — dve osobe uhapšene, oglasilo se Ministarstvo pravde
Sputnik pre 21 minutajoš 48 povezanih

Protest „Sve smo mi Nikolina“: Građani ispred Vlade se razilaze, u 13 časova ispred SIV-a predaju zahtev za smenu Marka Krička (FOTO, VIDEO)
Danas pre 46 minutajoš 36 povezanih

Hapšenje ispred novosadskog suda! Priveden Radivoje Jovović predvodnik blokada, policija sprečila novi nasilni poduhvat
Dnevnik pre 16 minutajoš 24 povezane