Povezane vesti

Nemanja Stevanović važio je za najboljeg frajera u "zvezdama Granda", a SAD ne liči na sebe: Neprepoznatljiva fotka kruži…

Nemanja Stevanović važio je za najboljeg frajera u "zvezdama Granda", a SAD ne liči na sebe: Neprepoznatljiva fotka kruži…

Blic 01.12.2023
Kada se 2007. godine pojavio u muzičkoj emisiji „Zvezde Granda“, pevač Nemanja Stevanović bio je pravo otkrovenje. Mlad, lep i talentovan brzo je postao megazvezda, a pripadnice nežnijeg pola su ludele za njim. Izgled Nemanje Stevanovića… »
„Moj otac je zbog duga ubio čoveka“: Milan Stanković otvoreno je govorio o tragediji koja mu je obeležila život

„Moj otac je zbog duga ubio čoveka“: Milan Stanković otvoreno je govorio o tragediji koja mu je obeležila život

Nova 01.12.2023
Pevač Milan Stanković proslavio se u "Zvezdama Granda" pre 16 godina, a brzo je stekao veliku popularnost. Iak već godinama nije mnogo prisutan u javnosti, interesovanje publike za njegov privatni život ne jenjava. Ipak, ono što malo ko zna jeste da… »
"Moj otac je ubio čoveka zbog duga" Ovako je Milan Stanković govorio o stravičnoj tragediji koja ga je zadesila: Rana ne…

"Moj otac je ubio čoveka zbog duga" Ovako je Milan Stanković govorio o stravičnoj tragediji koja ga je zadesila: Rana ne…

Kurir 01.12.2023
Milan Stanković postao je poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", a nakon toga gradio je uspešnu muzičku karijeru. Međutim, poslednjih godina povukao se sa javne scene, te se posvetio crkvi, a često boravi u jednom… »
"Moj otac je ubio čoveka zbog duga": Milan Stanković je ovako govorio o porodičnoj tragediji: "Mislim da se radilo o krvnoj…

"Moj otac je ubio čoveka zbog duga": Milan Stanković je ovako govorio o porodičnoj tragediji: "Mislim da se radilo o krvnoj…

Blic 01.12.2023
Milan Stanković postao je poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon toga gradio je uspešnu muzičku karijeru. Međutim, poslednjih godina povukao se sa javne scene, te se posvetio crkvi, a često boravi u jednom… »
Žene su ludele za njim, bio je simbol lepote Jugoslavije: Oženio se 30 godina mlađom devojkom, a ovako danas izgleda u osmoj…

Žene su ludele za njim, bio je simbol lepote Jugoslavije: Oženio se 30 godina mlađom devojkom, a ovako danas izgleda u osmoj…

Blic 01.12.2023
Mnoge velike zvezde bivše Jugoslavije povukle su se zadnjih godina sa javne scene, pa tako se o njima danas malo zna. Jedan od njih je pevač Vlado Kalember, frontmen čuvene grupe "Srebrna krila". On je važio za najvećeg zavodnika na balkanskoj javnoj… »

Vesti dana »