Povezane vesti

Potresna ispovest oca poginulog sveštenika kod Kragujevca: Snaja i deca su preživeli, kada sam video auto nisam verovao

Potresna ispovest oca poginulog sveštenika kod Kragujevca: Snaja i deca su preživeli, kada sam video auto nisam verovao

Mondo 01.12.2023
Otac poginulog sveštenika kod Kragujevca je neutešan je nakon pogibije sina. Otac poginulog sveštenika kod Kragujevca je neutešan je nakon pogibije sina. Sveštenik Nemanja V. nastradao je u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog… »
"Kad sam video šta je ostalo od kola, pitao sam se kako je Bog sačuvao snajku i unuke" Potresna ispovest oca stradalog…

"Kad sam video šta je ostalo od kola, pitao sam se kako je Bog sačuvao snajku i unuke" Potresna ispovest oca stradalog…

Kurir 01.12.2023
Sveštenik Nemanja Veličković nastradao je u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog vikenda na putu Kragujevac - Baročina, u mestu Botunje, a Bora njegov otac kaže da je njegov sin od malena gajio ljubav prema crkvi i… »
„Još uvek mi je pred očima dok mi je, kao mali, govorio: ‘Tata, ja ću biti sveštenik!'“: Neutešan otac Nemanje koji…

„Još uvek mi je pred očima dok mi je, kao mali, govorio: ‘Tata, ja ću biti sveštenik!'“: Neutešan otac Nemanje koji…

Nova 01.12.2023
Sveštenik Nemanja V. nastradao je u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog vikenda na putu Kragujevac - Baročina, u mestu Botunje, a Bora V, njegov otac kaže za portal Nova.rs da je njegov sin od malena gajio ljubav prema crkvi i… »

Vesti dana »