Povezane vesti
Potresna ispovest oca poginulog sveštenika kod Kragujevca: Snaja i deca su preživeli, kada sam video auto nisam verovao
Mondo 01.12.2023
Otac poginulog sveštenika kod Kragujevca je neutešan je nakon pogibije sina. Otac poginulog sveštenika kod Kragujevca je neutešan je nakon pogibije sina. Sveštenik Nemanja V. nastradao je u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog vikenda… »
„Još uvek mi je pred očima dok mi je, kao mali, govorio: ‘Tata, ja ću biti sveštenik!'“: Neutešan otac Nemanje koji je poginuo…
Nova 01.12.2023
Sveštenik Nemanja V. nastradao je u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog vikenda na putu Kragujevac - Baročina, u mestu Botunje, a Bora V, njegov otac kaže za portal Nova.rs da je njegov sin od malena gajio ljubav prema crkvi i… »
Vesti dana »
Ovakvo upozorenje RHMZ dugo nismo videli: Tri u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 28 minutajoš 26 povezanih
Još jedan srpski nastup završen u kvalifikacijama: Milosavljević ostao bez polufinala
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih
Bajatović: Ugovor o isporuci ruskog gasa verovetno će biti produžen za još šest meseci
Serbian News Media pre 2 minutajoš 16 povezanih
Državni sekretar: Prva rešenja za upis svojine u narednim danima, veštačka inteligencija radi na uparivanju podataka
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih