Povezane vesti
Američki košarkaš Terens Ros odlučio da okonča igračku karijeru
Politika 02.12.2023
VAŠINGTON – Američki košarkaš Terens Ros odlučio je da, nakon 11 sezona u NBA ligi, okonča igračku karijeru. Ros je bio bez angažmana otkako je u maju završio sezonu sa Finiksom u koji je došao početkom godine. Zbog učestalih problema sa povredama… »
Partizan ga letos želeo, on sada objavio povlačenje
Sport klub 02.12.2023
Američki košarkaš Terens Ros objavio je u svom podkastu da završava profesionalnu karijeru sa 32 godine. U avgustu je Ros povezivan sa prelaskom u beogradski Partizan, Amerikanac je rekao da je dobio ponudu crno-belih, ali sada je sve iznenadio odlukom… »
Ne dolazi u Partizan, završio je karijeru! NBA as šokirao i voditelja - rasplakao ga usred emisije! (video)
Mondo 02.12.2023
"Mislim da je gotovo", rekao je i iznenadio mnoge! "Mislim da je gotovo", rekao je i iznenadio mnoge! Američki NBA as Terens Ros (32) završio je karijeru posle više od decenije u ligi! Nekad sjajni atleta, osmi "pik" na NBA draftu i dugogodišnji igrač… »
Gotovo - Terens Ros doneo odluku!
Sportske.net 02.12.2023
Američki košarkaš Terens Ros koji se dovodio u vezu sa potpisom za Partizan i zvanično je odlučio da okonča profesionalnu karijeru. Iako mu je tek 32 godine, nakon 11 sezona u NBA ligi, Terens Ros je odlučio da okači patike o klin. "Mislim da sam… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Serbian News Media pre 9 minutajoš 33 povezane
Dačić: Vatra zahvatila trećinu Deliblatske peščare, borimo se da se ne proširi dalje, imamo 45 aktivnih požara
Telegraf pre 59 minutajoš 39 povezanih
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 32 povezane