Povezane vesti
Slavko Banjac je sa sestrom našeg vaterpoliste dobio sina: Ona je uspešan kardiolog, a pevačev naslednik i dalje nosi majčino…
Blic 02.12.2023
Slavko Banjac više od dve decenije nije pevao, a kako je jednom prilikom ispričao razlog njegovog odlaska sa scene je mračan. Takođe, malo se zna i šta je radio u velikoj pauzi koju je napravio od pevanja. Naime, kako je Banjac jednom prilikom ispričao… »
Sin Slavka Banjca bio je čudo od deteta: Vunderkid doktorirao sa 10 na prestižnom fakultetu, nosi majčino prezime, a evo zašto…
Kurir 02.12.2023
Iako ga dugo nije bilo na estradnoj sceni, skoro dve decenije, ime Slavka Banjca nije palo u zaborav. Gde je bio i šta je radio u međuvremenu ne zna se poznato, kao što se ne zna mnogo ni o njegovom privatnom životu. Nije tajna da je Slavko Banjac u… »
Vesna čuvala tajnu o slavku banjcu 26 godina! Svi mislili da je imao saobraćajku, a on otkrio razlog nestanka sa estrade
Mondo 02.12.2023
Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita "Ja imam nekog, a ti si sam" ostali su prijatelji, pa je ona godinama čuvala tajnu zašto se Banjac povukao sa estrade. Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita "Ja imam nekog, a ti si sam" ostali su… »
Vesti dana »
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 47 minutajoš 33 povezane
Poraz vaterpolista Srbije na EP bez posledica, polufinale osigurano
Insajder pre 41 minutajoš 67 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 8 satijoš 6 povezanih