Povezane vesti
Slavko Banjac je sa sestrom našeg vaterpoliste dobio sina: Ona je uspešan kardiolog, a pevačev naslednik i dalje nosi…
Blic 02.12.2023
Slavko Banjac više od dve decenije nije pevao, a kako je jednom prilikom ispričao razlog njegovog odlaska sa scene je mračan. Takođe, malo se zna i šta je radio u velikoj pauzi koju je napravio od pevanja. Naime, kako je Banjac jednom prilikom… »
Sin Slavka Banjca bio je čudo od deteta: Vunderkid doktorirao sa 10 na prestižnom fakultetu, nosi majčino prezime, a evo…
Kurir 02.12.2023
Iako ga dugo nije bilo na estradnoj sceni, skoro dve decenije, ime Slavka Banjca nije palo u zaborav. Gde je bio i šta je radio u međuvremenu ne zna se poznato, kao što se ne zna mnogo ni o njegovom privatnom životu. Nije tajna da je Slavko Banjac u… »
Vesna čuvala tajnu o slavku banjcu 26 godina! Svi mislili da je imao saobraćajku, a on otkrio razlog nestanka sa estrade
Mondo 02.12.2023
Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita "Ja imam nekog, a ti si sam" ostali su prijatelji, pa je ona godinama čuvala tajnu zašto se Banjac povukao sa estrade. Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita "Ja imam nekog, a ti si sam" ostali su… »
Vesti dana »
Danas Srbija staje na 15 minuta: Gde će se sve odavati počast stradalima u Novom Sadu
Danas pre 11 minutajoš 15 povezanih
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovom delu Srbije: Očekuje se i do 30 cm snega
Telegraf pre 33 minutajoš 15 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Putin opet zapretio Kijevu: "Više udara Orešnikom u jednom napadu ima moć sličnu nuklearnoj bombi"
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih