Povezane vesti
Očekujem dvocifren rezultat na izborima
Politika 02.12.2023
Uloga Zapada slabi, a Istok se budi, najbitnije je ne činiti ustupke albanskoj strani zbog kojih ćemo kasnije žaliti, nego dočekati da međunarodno pravo bude odlučujuće u rešavanju konflikta. Lider POKS-a Vojislav Mihailović je optimista pred… »
Mihailović: Ubeđen sam da opozicija u ukupnom zbiru pobeđuje u Beogradu
Novi magazin 02.12.2023
Predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) i jedan od lidera koalicije NADA Vojislav Mihailović rekao je da je ubeđen da će opozicija u ukupnom zbiru sigurno pobediti u Beogradu, a ako "ne bude drastične izborne krađe, i na republičkom… »
Mihailović: Ubeđen sam da opozicija u ukupnom zbiru pobeđuje u Beogradu
N1 Info 02.12.2023
Predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) i jedan od lidera koalicije NADA Vojislav Mihailović rekao je da je ubeđen da će opozicija u ukupnom zbiru sigurno pobediti u Beogradu, a ako "ne bude drastične izborne krađe, i na republičkom… »
Mihailović (POKS): Ubeđen sam da opozicija u ukupnom zbiru pobeđuje u Beogradu
Danas 02.12.2023
Predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) i jedan od lidera koalicije NADA Vojislav Mihailović rekao je da je ubeđen da će opozicija u ukupnom zbiru sigurno pobediti u Beogradu, a ako „ne bude drastične izborne krađe, i na republičkom… »
Vesti dana »
Građani palili sveće širom Crne Gore odajući poštu stradalima na Cetinju
Telegraf pre 21 minutajoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Petoro poginulih u izraelskom bombardovanju kuće u izbegličkom kampu Nuseirat
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane