Повезане вести
„За мене је Ђоковић краљ свега, волео бих да могу као он“
Нова 02.12.2023
Моћан цитат. Најбољи играч снукера свих времена – Рони О’ Саливен, поклонио се српском тенисеру Новаку Ђоковићу моћном изјавом. Познато је да Рони обожава тенис, а пошто је, такође легенда снукера, Џими Вајт, упоредио његову… »
''За мене је Ђоковић краљ свега!'' Какве речи највећег снукер играча свих времена о српском тенисеру
Вечерње новости 02.12.2023
Највећи снукер играч свих времена Рони О’Саливен апсолутно сматра да је Ђоковић највећи спортиста свих времена. Тањуг/АП О’Саливен је познат као велики љубитељ тениса, а Џими Вајт – такође легенда снукера – упоредио је… »
О’Саливен: За мене је Ђоковић краљ свега
Спорт клуб 02.12.2023
Рони О’Саливен (47), највећи играч снукера свих времена, још једном је исказао колико поштује Новака Ђоковића. О’Саливен је познат као велики љубитељ тениса, а Џими Вајт – такође легенда снукера – упоредио је Ронијеву игру са… »
Вести дана »
Пао први снег у Србији: Планински путеви отворени, камиони на граници чекају сатима
Време пре 57 минутајош 17 повезаних
Лавов и Тернопољ под руским ударима, две особе погинуле; Москва: Одбијен украјински напад ракетама АКАТКМС
РТС пре 43 минутајош 17 повезаних
Курасао на Светском првенству: Преживели драму против Јамајке и знали да прославе историјски успех (галерија)
Курир пре 52 минутајош 18 повезаних