Повезане вести
Тукао ме је, нашле су ме чистачице! Страшна исповест Јелене Докић - Изгубила сам на Вимблдону, избацио ме на улицу!
Мондо 02.12.2023
Јелена Докић испричала како је отац злостављао на Вимблдону. Јелена Докић испричала како је отац злостављао на Вимблдону. Бивша репрезентативка Србије, Јелена Докић, причала је у једном подкасту о паклу који јој је приредио… »
Емотивна исповест Јелене Докић: „Отац ми је рекао да спавам на улици, сакрила сам се у ћошак…“
Нова 02.12.2023
Јелена Докић је прошла сијасет недаћа у животу, мада је имала и много успеха на тениском терену. Открила је бивша тенисерка да јој отац Дамир није дозволио да се врати у хотел након што је изгубила у полуфиналу Вимблдона 2000… »
Потресна испосвест Јелене Докић: Отац ме је избацио на улицу након полуфинала Вимблдона, рекао ми је ово...
Вечерње новости 02.12.2023
НЕКАДАШЊА тенисерка Јелена Докић открила је нове детаље из односа са строгим оцем, Дамиром. Фото архива ВН Није тајна да је тенисерка трпела злостављање на психичком и физичком нивоу, а гостујући у једном подкасту открила је… »
„После СФ Вимблдона, отац ми каже да спавам на улици“
Спорт клуб 02.12.2023
Јелена Докић (40) каже да јој отац Дамир није дозволио да се врати у хотел након што је изгубила у полуфиналу Вимблдона 2000. године. „Када сам почела да играм тенис и када сам ударила прву лопту, мој отац ме је тукао“, рекла је… »
Вести дана »
Њујорк тајмс о Дијани Хрка: Мајка, симбол протеста, штрајкује глађу да освети сина
Бета пре 7 сатијош 23 повезане
Фискални савет о буџету: Нејасно поскупљење великих пројеката и смањење трошкова за резерве нафте и гаса
Радио 021 пре 3 сатајош 28 повезаних