Повезане вести

Цеца Китић за курир након смрти бившег мужа: У Тузли сам поред мајке која је јако болесна, молим вас да...

Цеца Китић за курир након смрти бившег мужа: У Тузли сам поред мајке која је јако болесна, молим вас да...

Курир 02.12.2023
Како смо већ први објавили, Цеца Китић, обавестила је јавност о смрти свој бившег мужа Милана Магића. Наиме, Цеца није улазила у детаље, већ је изјавила саучешће и изразила колико је тужна због потресног догађаја. Ми смо ступили… »
Изненада је преминуо, Цеца Китић се опростила од њега: Милане, нека те чувају анђели

Изненада је преминуо, Цеца Китић се опростила од њега: Милане, нека те чувају анђели

Стори 02.12.2023
Некад најбоља рукометашица света доживела је велики губитак. Бивши муж Цеце Китић изненада је преминуо, пренели су домаћи медији. Упознали су се 2007. године, а то је био четврти муж легендарне одбојкашице. Брак им је потрајао… »
Ово су биле прве речи цеце Китић након што се развела од милана магића: Никако не могу да нађем некога ко ће ми....

Ово су биле прве речи цеце Китић након што се развела од милана магића: Никако не могу да нађем некога ко ће ми....

Курир 02.12.2023
Најбоља рукометашица свих времена, Светлана Цеца Китић, саопштила је данас да је њен бивши супруг Милан Магић преминуо. Они су се упознали 2007. године, у ријалитију су учествовали 2012. године, да би се развели свега две… »
Пет пута се удавала: Кочу убили на кућном прагу, сад преминуо Милан с којим је била у Паровима - буран живот Цеце Китић

Пет пута се удавала: Кочу убили на кућном прагу, сад преминуо Милан с којим је била у Паровима - буран живот Цеце Китић

Мондо 02.12.2023
Прослављена рукометашица Светлана Цеца Китић објавила је данас на друштвеним мрежама да је преминуо њен бивши супруг Милан Маглић. Прослављена рукометашица Светлана Цеца Китић објавила је данас на друштвеним мрежама да је… »
Ово је најромантичнији моменат покојног милана и Цеце Китић! Размењивали су нежност пред камерама, ова фотка ће вам сломити…

Ово је најромантичнији моменат покојног милана и Цеце Китић! Размењивали су нежност пред камерама, ова фотка ће вам сломити…

Курир 02.12.2023
Милан Магић, четври бивши муж Светланце Цеце Китић, како је саопштила, преминуо је данас. Цецин брак са Миланом је један од најпропраћенијих њених бракова из разлога што су свој живот дали на тацни у ријалитију "Парови" 2012… »
Умро бивши муж Цеце Китић: Славна рукометашица се опростила: "Последњи поздрав, нека те анђели чувају"

Умро бивши муж Цеце Китић: Славна рукометашица се опростила: "Последњи поздрав, нека те анђели чувају"

Блиц 02.12.2023
Умро је бивши муж славне рукометашице Светлане Цеце Китић, Милан Магић. Наиме, Цеца Китић се на свом Фејсбук налогу опростила од Милана. - Последњи поздрав Милане, нека те Анђели чувају. Искрено саучешће породици Магић - стоји у… »
Преминуо учесник парова: Милан Магић био у браку са Светланом Китић - одмах се огласила на мрежама

Преминуо учесник парова: Милан Магић био у браку са Светланом Китић - одмах се огласила на мрежама

Мондо 02.12.2023
Бивша рукометашица изјавила саучешће његовој породици. Бивша рукометашица изјавила саучешће његовој породици Некадашњи учесник ријалитија "Парови" и бивши муж некадашње рукометашице муж Светлане Цеце Китић Милан Магић… »

Вести дана »