Повезане вести

Тешко је на Косову, биће јос тешких тренутака Вучић послао снажну поруку: Поздрав нашој браћи, увек ћемо бити са њима

Тешко је на Косову, биће јос тешких тренутака Вучић послао снажну поруку: Поздрав нашој браћи, увек ћемо бити са њима

Ало 02.12.2023
Грађанима се обратио Александар Вучић који је испраћен на бину громогласним аплаузом и повицима "Ацо Србине". "У једном дану окренули су леђа и кренули да оптужују српског председника", рекао је председник. "Ми од свог народа… »
Министри у одличном расположењу Сви чекају председника Вучића (фото)

Министри у одличном расположењу Сви чекају председника Вучића (фото)

Ало 02.12.2023
Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржава данас у Штарк Арени предизборни скуп. У Арени је одлична атмосфера, сви су лепо расположени Многи министри су дошли да подрже нашег председника. Међу њима су Ана Брнабић… »
Громогласан аплауз: Спектакуларан дочек за председника у Арени (Фото/видео)

Громогласан аплауз: Спектакуларан дочек за председника у Арени (Фото/видео)

Вечерње новости 02.12.2023
ЛИСТА „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у Арени,а на митинг је дошао и председник Србије Александар Вучић. Фото Новости Вучић је дочекан огромним аплаузом. Арена је пуна. Крцато је и испред Арене… »
"То није било последњих 45, 50 година" Вучић: Имамо готово једнак број људи који се враћа у земљу у односу на оне који…

"То није било последњих 45, 50 година" Вучић: Имамо готово једнак број људи који се враћа у земљу у односу на оне који…

Курир 02.12.2023
Александар Вучић је данас на предизборном скупу листе " Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржао говор, који је испраћен громогласним аплаузом. На почетку, Вучић се захвалио свим људима на подршци, а нарочито онима који… »
Арена је била мала да прими све присталице Александра Вучића, поздрављен овацијама: Предизборни скуп одржан у Београду (ФОТО)…

Арена је била мала да прими све присталице Александра Вучића, поздрављен овацијама: Предизборни скуп одржан у Београду (ФОТО)…

РИНА 02.12.2023
Арена је била мала да прими све присталице Александра Вучића, поздрављен овацијама: Предизборни скуп одржан у Београду (ФОТО) Београд - Предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржан је у Штарк Арени у… »
Вучиц́: Србија је једна од ретких земаља која води самосталну политику /фото/

Вучиц́: Србија је једна од ретких земаља која води самосталну политику /фото/

Спутник 02.12.2023
Нико не може да нам забрани да чувамо своје националне интересе, изјавио је председник Србије Александар Вучиц́ на предизборном скупу Листе „Србија не сме да стане“ у препуној „Штарк арени". Вучиц́ је поручио да је Србија једна… »
Чекају нас велики притисци око Ким Вучић: Не треба нам ништа туђе, своје не дамо никоме - никада нећемо окренути леђа нашем…

Чекају нас велики притисци око Ким Вучић: Не треба нам ништа туђе, своје не дамо никоме - никада нећемо окренути леђа нашем…

Курир 02.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да његов посао није да се усклађује са страним захтевима него са захтевима народа Србије. Вучић истиче да више нико не може да нам забрани да поштујемо јунаке са Кошара и… »
Вучић поменуо тежак живот породице Влајовић "Морамо да причамо са обичним човеком, да чујемо свакога"

Вучић поменуо тежак живот породице Влајовић "Морамо да причамо са обичним човеком, да чујемо свакога"

Ало 02.12.2023
Председников излазак на бину поздрављен је огромним аплаузом од ког се тресла Арена. Десетине хиљада људи узвикивало је "Ацо Србине!". Председники Србије Александар Вучић рекао је да смо морали много више бриге да покажемо… »
"Морамо да добијемо 50 одсто": Снажне завршне речи председника из Арене - Хајмо сви, за највећу победу 17. децембра…

"Морамо да добијемо 50 одсто": Снажне завршне речи председника из Арене - Хајмо сви, за највећу победу 17. децембра…

ЛИСТА „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ одржала је данас предизборни скуп а грађанима се обратио Александар Вучић који је позвао све грађане да изађу на изборе 17. децмебра и гласају за листу "Србија не сме да стане"… »
Вучић о техничкој влади: Чекајте бре људи, јесте ли изашли на изборе, да видите шта народ хоће?! (фото/видео)

Вучић о техничкој влади: Чекајте бре људи, јесте ли изашли на изборе, да видите шта народ хоће?! (фото/видео)

ЛИСТА „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ одржава данас предизборни скуп, у 17 часова, а грађанима се обратио Александар Вучић који је испраћен на бину громогласним аплаузом и повицима "Ацо Србине". Фото Н. Скендерија… »
"Своје не дамо никоме" Вучић у Арени: Грађани и не сањају какве смо притиске издржали (фото/видео)

"Своје не дамо никоме" Вучић у Арени: Грађани и не сањају какве смо притиске издржали (фото/видео)

АРЕНОМ се проломило громогласно скандирање "Ацо, Србине" када је на бину изашао председник Србије Александар Вучић. Фото ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у пуној… »
Вучићева порука пуној арени: Нико не може да нам забрани да чувамо наше националне интересе

Вучићева порука пуној арени: Нико не може да нам забрани да чувамо наше националне интересе

АРЕНОМ се проломило громогласно скандирање "Ацо, Србине" када је на бину изашао председник Србије Александар Вучић. Фото Н. Скендерија Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у пуној Београдској… »
Вучић никад јаснији: Ми, за разлику од неких других, не водимо политику мржње

Вучић никад јаснији: Ми, за разлику од неких других, не водимо политику мржње

АРЕНОМ се проломило громогласно скандирање "Ацо, Србине" када је на бину изашао председник Србије Александар Вучић. Фото Н. Скендерија Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у пуној Београдској… »
Вучић о породици пајовић: Најгласнији су они који имају најмање проблема, а најтиши они који имају много мука

Вучић о породици пајовић: Најгласнији су они који имају најмање проблема, а најтиши они који имају много мука

ЛИСТА „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ одржава данас предизборни скуп, у 17 часова, а грађанима се обратио Александар Вучић који је испраћен на бину громогласним аплаузом и повицима "Ацо Србине". Фото Н. Скендерија -… »
Вучић - са градоначелником Чачка решили смо проблем Дејана и мајке за 10 дана, први пут у Србију се враћа више људи него што…

Вучић - са градоначелником Чачка решили смо проблем Дејана и мајке за 10 дана, први пут у Србију се враћа више људи него што…

Глас Западне Србије 02.12.2023
Вучић се вечерас обратио присутнима у Арени где је на почетку дочекан аплаузом симпатизера. ,,Бескрајно вам хвала за све ове године и за ово дивно вече и извините за хиљаде оних који су дошли и нису могли да уђу у Арену. Имамо… »
"Кампања противника изгледа као виц, само куну и проклињу мене" Вучић: Драго ми је што сам громобран за све њихове нападе

"Кампања противника изгледа као виц, само куну и проклињу мене" Вучић: Драго ми је што сам громобран за све њихове нападе

Курир 02.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да кампања противника изгледа као виц, и да само куну и проклињу управо њега. - Драго ми је што сам нека врста громобрана за све њихове нападе. Док год је тако, Србија ће… »
Вучић о изборима у Београду "Нико ми није веровао, сада видите да су добили наређења!"

Вучић о изборима у Београду "Нико ми није веровао, сада видите да су добили наређења!"

Ало 02.12.2023
Председник Србије Александар Вучић говорио је о предстојећим изборима у Београду. Вучић каже да су у Београду учињене велике ствари, и захвалио се градоначелнику Шапићу. - Причају да ће да победе у Београду. А шта је то што су… »
Ево резултата, па погледајте ко је прави домаћин! Председник Вучић истакао важан детаљ у односу на претходну власт

Ево резултата, па погледајте ко је прави домаћин! Председник Вучић истакао важан детаљ у односу на претходну власт

Ало 02.12.2023
Председник Србије Александар Вучић упоредио је стање у Србији данас, са кастрастрофалним стањем које је оставила бивша власт у Србији. - Само један детаљ. Запамтили сте сви колико смо болница направили, школа. Идите у Сјеницу… »
За мене је Србија све... Битно ми је само шта каже народ! Вучић истакао да неће владати са онима који хоће да униште нашу…

За мене је Србија све... Битно ми је само шта каже народ! Вучић истакао да неће владати са онима који хоће да униште нашу…

Ало 02.12.2023
Председник Србије Александар Вучић истакао је да једино што се чује из опозиције то како хоће да праве техничку владу. Предесник је рекао да га критикују због тога ко су му отац и мајка, и да његови противици сада тврде да је… »
"Нико не може да нам забрани да поштујемо наше јунаке" Вучић: Србија је једна од ретких земаља у Европи која води слободарску…

"Нико не може да нам забрани да поштујемо наше јунаке" Вучић: Србија је једна од ретких земаља у Европи која води слободарску…

Ало 02.12.2023
Вучић се обраћа у пуној Арени. "Србија је једна од ретких земаља у Европи која води слободарску политику, поносан сам на ту цињенниицу јер ви градјани водите ту политику. Нико не може да нам забрани. Нико не мозе да нам забрани… »
Вучић очекује нове притиске о КиМ: Поздрав нашој браћи, увек ћемо бити са њима

Вучић очекује нове притиске о КиМ: Поздрав нашој браћи, увек ћемо бити са њима

АРЕНОМ се проломило громогласно скандирање "Ацо, Србине" када је на бину изашао председник Србије Александар Вучић. Фото: Новости Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у пуној Београдској арени… »
Вучић подсетио на НАТО агресију: Нисмо заборавили 1999. годину, скинућемо капу пред сваким јунаком који је положио живот на…

Вучић подсетио на НАТО агресију: Нисмо заборавили 1999. годину, скинућемо капу пред сваким јунаком који је положио живот на…

АРЕНОМ се проломило громогласно скандирање "Ацо, Србине" када је на бину изашао председник Србије Александар Вучић. Фото: Депоситпхотос/Википедија Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ држи предизборни скуп у пуној… »
Лазар Ристовски у Арени: Данас предсеника Вучића подржава на стотине и хиљаде уметника, глумаца, чланова САНУ...

Лазар Ристовски у Арени: Данас предсеника Вучића подржава на стотине и хиљаде уметника, глумаца, чланова САНУ...

ГЛУМАЦ Лазар Ристовски изјавио је у Арени на митингу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" да се људи према делима мере. Фото Новости - Данас предсеника Вучића подржава на стотине и хиљаде уметника, глумаца, чланова… »

Вести дана »