Povezane vesti
Celi moj život mi je prošao pred očima, kao slike: Kalina Kovačević doživela kliničku smrt - "Nisam se plašila"
Mondo 02.12.2023
Kalina Kovačević je svojevremeno pričala o borbi za život nakon rođenja ćerke Mione. Kalina Kovačević je svojevremeno pričala o borbi za život nakon rođenja ćerke Mione Glumica Kalina Kovačević, koju je publika zavolela u seriji "Miris kiše na Balkanu"… »
Ceo život mi je prošao kroz slike: Kalina Kovačević je pre 12 godina imala kliničku smrt, ovako je izgledala njena borba za…
Kurir 02.12.2023
Život glumice Kaline Kovačević bio je ugrožen, a glumica otkriva kako je njena borba za ozdravljenje izgledala. Naime, glumica Kalina Kovačević u prvom braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem dobila je ćerku Mionu. Ipak, sreća zbog rođenja ćerkice… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu: Studenti i građani od Rektorata, do ulice u kojoj živi Maja Gojković i vožnja po gradu (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(Mapa): Izgleda kao običan cvet, ali ako je pipnete dobićete ožiljke koji ne prolaze mesecima! Detaljna lista otrovnih i opasnih biljaka širom Srbije
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Narodna banka Srbije: Zvanični srednji kurs danas je 117,1752 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Povratak navijača u Humsku: Poznato kolika je poseta na meču Partizan – AEK (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane