Povezane vesti
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić poludela zbog svoje kandidatkinje, očitala joj bukvicu nasred scene: "vidiš kako…
Blic 03.12.2023
Snežana Đurišić je sinoć poludela zbog svoje kandidatkinje Snežane Kačar koja nije ispunila kriterijume žirija što je koštalo ostanka u njenom timu. Naime, ona se našla u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je pokazala izvanredan talenat i… »
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...…
Kurir 03.12.2023
Članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić je pobesnela usred emisije jer je kandidatkinja, kojoj je ona mentor, Snežane Kačar nije poslušala u odabiru numera. Snežana je, naime, bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da… »
Vesti dana »

Pada rekord od pre skoro 100 godina: Najhladniji oktobarski dan Sneg veje širom Srbije, Miholjsko leto otkazano?!
Blic pre 18 minutajoš 128 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi to neće nikome da prepuste jer su njihovi interesi politički i ekonomski
Danas pre 33 minutajoš 17 povezanih

Predsednik: Putin rekao ono što znamo, hvala mu na oceni i proceni; Rešićemo probleme oko goriva
RTV pre 23 minutajoš 62 povezane

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest ispred Skupštine grada Novog Sada: Sednica u toku, građani traže izbore za mesne zajednice
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih