Povezane vesti
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić poludela zbog svoje kandidatkinje, očitala joj bukvicu nasred scene: "vidiš kako…
Blic 03.12.2023
Snežana Đurišić je sinoć poludela zbog svoje kandidatkinje Snežane Kačar koja nije ispunila kriterijume žirija što je koštalo ostanka u njenom timu. Naime, ona se našla u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je pokazala izvanredan talenat i… »
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...…
Kurir 03.12.2023
Članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić je pobesnela usred emisije jer je kandidatkinja, kojoj je ona mentor, Snežane Kačar nije poslušala u odabiru numera. Snežana je, naime, bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da… »
Vesti dana »

Nema blokade na Autokomandi: Okupljeni se zaputili ka dve adrese, organizatori ne otkrivaju detalje
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 6 satijoš 51 povezana

U Beogradu nevreme samo što nije počelo: Ponovo se oglasio RHMZ, ovi delovi Srbije su sledeći na udaru
Mondo pre 17 minutajoš 65 povezanih

Putevi Srbije: Ne otvarajte SMS poruke o nenaplaćenoj putarini ili prekoračenju brzine
Radio 021 pre 28 minutajoš 23 povezane

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 4 satijoš 21 povezana