Povezane vesti

"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić poludela zbog svoje kandidatkinje, očitala joj bukvicu nasred scene: "vidiš kako…

"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić poludela zbog svoje kandidatkinje, očitala joj bukvicu nasred scene: "vidiš kako…

Blic 03.12.2023
Snežana Đurišić je sinoć poludela zbog svoje kandidatkinje Snežane Kačar koja nije ispunila kriterijume žirija što je koštalo ostanka u njenom timu. Naime, ona se našla u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je pokazala izvanredan talenat i… »
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...…

"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...…

Kurir 03.12.2023
Članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić je pobesnela usred emisije jer je kandidatkinja, kojoj je ona mentor, Snežane Kačar nije poslušala u odabiru numera. Snežana je, naime, bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da… »

Vesti dana »