Povezane vesti
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić poludela zbog svoje kandidatkinje, očitala joj bukvicu nasred scene: "vidiš kako…
Blic 03.12.2023
Snežana Đurišić je sinoć poludela zbog svoje kandidatkinje Snežane Kačar koja nije ispunila kriterijume žirija što je koštalo ostanka u njenom timu. Naime, ona se našla u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je pokazala izvanredan talenat i… »
"Rekla sam ti da ne pevaš to" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...…
Kurir 03.12.2023
Članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić je pobesnela usred emisije jer je kandidatkinja, kojoj je ona mentor, Snežane Kačar nije poslušala u odabiru numera. Snežana je, naime, bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da… »
Vesti dana »

Vučić predstavlja novi paket ekonomskih mera Za poboljšanje standarda građana drugi deo polovinom septembra
Dnevnik pre 26 minutajoš 23 povezane

Ujutru oblaci i kratkotrajna kiša, popodne sunce – na istoku vetrovito
Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih

(Foto) ogromne gužve na granicama i ovog jutra: Čeka se i po 6 sati, sve stoji, vozači izlaze iz vozila - evo gde je najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih

Prekrečeni grafiti i murali sa srpskim simbolima na severu Kosova
N1 Info pre 31 minutajoš 14 povezanih

Vučević: "Kraj 2026. ostaje realan i odgovoran datum za sledeće parlamentarne izbore, to je razuman i izvodljiv vremenski okvir"
Blic pre 31 minutajoš 10 povezanih