Povezane vesti
Kad sam shvatila da je imao milion žena... Praktična žena šokirala priznanjem o mužu: Moja prošlost nije bila tako burna
Mondo 03.12.2023
Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i otkrila šta je po njenom mišljenju glavni uslov za brak i zajednicu. Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i… »
„Drago mi je što je imao toliko žena pre mene“: Nataša Pavlović otvoreno o suprugu koji je važio za velikog zavodnika
Nova 03.12.2023
Popularna voditeljka smatra da su razumevanje i poverenje među partnerima ključni. Voditeljka emisije „Praktična žena“ Nataša Pavlović već duže od decenije je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Voditeljka je… »
"Imao je milion žena pre mene i drago mi je" Voditeljka šokirala priznanjem o mužu kome je rodila dvoje dece, evo kako…
Kurir 03.12.2023
Simpatična voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u… »
"Imao je milion žena pre mene i drago mi je zbog toga": Naša voditeljka šokirala izjavom o mužu sa kojim ima dvoje dece, a…
Blic 03.12.2023
Simpatična voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 53 minutajoš 17 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 17 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u i gasni ugovor: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 36 minutajoš 20 povezanih
Beloruska teniserka Arina Sabalenka osvojila titulu na turniru u Brizbejnu
Vesti online pre 1 satjoš 11 povezanih