Povezane vesti
Kad sam shvatila da je imao milion žena... Praktična žena šokirala priznanjem o mužu: Moja prošlost nije bila tako burna
Mondo 03.12.2023
Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i otkrila šta je po njenom mišljenju glavni uslov za brak i zajednicu. Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i otkrila šta… »
„Drago mi je što je imao toliko žena pre mene“: Nataša Pavlović otvoreno o suprugu koji je važio za velikog zavodnika
Nova 03.12.2023
Popularna voditeljka smatra da su razumevanje i poverenje među partnerima ključni. Voditeljka emisije „Praktična žena“ Nataša Pavlović već duže od decenije je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Voditeljka je jednom… »
"Imao je milion žena pre mene i drago mi je zbog toga": Naša voditeljka šokirala izjavom o mužu sa kojim ima dvoje dece, a evo…
Blic 03.12.2023
Simpatična voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u svojim… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 52 minutajoš 58 povezanih
"Moćne oružane snage Irana pružile su bolan odgovor cionističkom režimu"
B92 pre 12 minutajoš 41 povezana
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 37 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 32 minutajoš 48 povezanih
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih