Povezane vesti
Kad sam shvatila da je imao milion žena... Praktična žena šokirala priznanjem o mužu: Moja prošlost nije bila tako burna
Mondo 03.12.2023
Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i otkrila šta je po njenom mišljenju glavni uslov za brak i zajednicu. Voditeljka Nataša Pavlović jednom prilikom progovorila je o burnoj prošlosti supruga i otkrila šta… »
„Drago mi je što je imao toliko žena pre mene“: Nataša Pavlović otvoreno o suprugu koji je važio za velikog zavodnika
Nova 03.12.2023
Popularna voditeljka smatra da su razumevanje i poverenje među partnerima ključni. Voditeljka emisije „Praktična žena“ Nataša Pavlović već duže od decenije je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Voditeljka je jednom… »
"Imao je milion žena pre mene i drago mi je zbog toga": Naša voditeljka šokirala izjavom o mužu sa kojim ima dvoje dece, a evo…
Blic 03.12.2023
Simpatična voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u svojim… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 58 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 14 povezanih