Повезане вести
Истражујемо: Како у Србији живе особе са инвалидитетом?
ЕурАцтив 03.12.2023
Особе са инвалидитетом су у свим сферама јавног живота у Србији најугроженији део друштва, а проблеми са којима се сусрећу су бројни, прича за ЕУРАЦТИВ.рс Бранко Јокић, председник удружења особа са инвалидитетом "Феникс" У свету… »
Заштитник грађана поводом Међународног дана особа са инвалидитетом: Обезбедити једнаке шансе за сваког појединца
Еуроневс 03.12.2023
Заштитник грађана Зоран Пашалић данас је поводом Међународног дана особа са инвалидитетом изјавио да је приступачно окружење предуслов за пуно и равноправно учешће особа са инвалидитетом у друштву. "Остваривање људских… »
Бранкица Јанковић: Различлити изазови за особе са инвалидитетом
Нови магазин 03.12.2023
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић је данас упозорила да се особе са инвалидитетом свакодневно суочавају са различитим изазовима. Она је, поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, навела да су то… »
Јанковић: Особе са инвалидитетом суочавају се са различитим проблемима
Еуроневс 03.12.2023
Приступ дому здравља, школи, биоскопу или коришћење јавног превоза, проблем је о коме већина нас не размишља, а за особе са инвалидитетом то је често свакодневни изазов, изјавила је данас Бранкица Јанковић, повереница за… »
Приступ дому здравља, школи или коришћење јавног превоза за особе са инвалидитетом често свакодневни изазов
РТС 03.12.2023
Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, заштитник грађана Зоран Пашалић рекао је да је предуслов за пуно и равноправно учешће особа са инвалидитетом у друштву приступачно окружење. Приступ дому здравља, школи… »
Особе са инвалидитетом већ имају превише препрека, бар им не заузимајте паркинг-места
РТС 03.12.2023
Много пута сам до сада од својих најближих чула изреку „што фарбаш ђавола?“. И сваки пут би ми било јасно да ми скрећу пажњу на нешто што не би требало да радим, уколико не желим да ми се заиста догоди. Већ дуже време посматрам… »
Вести дана »
Медији објавили да је Бачулову поново одређен притвор, он каже да је реч о политичком прогону
Нови магазин пре 1 сатјош 32 повезане
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 1 сатјош 66 повезаних
У Загребу гори зграда Вјесника; Пленковић: Пожар под контролом, штета огромна
РТВ пре 5 сатијош 61 повезана