Повезане вести

Пиоли хвали Јовића: "Он је комплетан нападач"!

Пиоли хвали Јовића: "Он је комплетан нападач"!

Спортске.нет 03.12.2023
Чекао је и дочекао Лука Јовић први гол за Милан. Репрезентативац Србије синоћ је био главни актер у победи Милана над Фрозинонеом резултатом 3:1, а Јовић је најпре постигао погодак, а онда и уписао асистенцију код трећег гола… »
Првенац Јовића за Милан - Пиоли: И даље мислим да Лука има велики квалитет

Првенац Јовића за Милан - Пиоли: И даље мислим да Лука има велики квалитет

Спортски журнал 03.12.2023
Убеђен сам да може да буде велики играч за наш клуб. Тренер Милана Стефано Пиоли рекао је, после првог гола Луке Јовића за Росонере у победи над Фрозинонеом (3:1), да и даље мисли да српски нападач поседује велики квалитет… »
„Лука Јовић има огроман квалитет“

„Лука Јовић има огроман квалитет“

Спорт клуб 03.12.2023
Лука Јовић је блистао на мечу против Фросинонеа у Серији А. Ас Милана је уписао гол и асистенцију за победу од 3:1. Србин дуго није био у првом плану, али су му повреде неких стартера отвориле врата да уђе међу 11 најбољих… »
Јовића прозивали, најбољи играч Милана одмах реаговао! Прочитао изјаву новинара, па се огласио због Србина

Јовића прозивали, најбољи играч Милана одмах реаговао! Прочитао изјаву новинара, па се огласио због Србина

Мондо 03.12.2023
Лука Јовић уписао је гол и асистенцију у победи Милана, а Рафаел Леао стао је у одбрану Србина због ранијих критика. Лука Јовић уписао је гол и асистенцију у победи Милана, а Рафаел Леао стао је у одбрану Србина због ранијих… »
Зна и уме Лука Јовић: Српски нападач постигао гол за Милан, а онда и асистирао (ВИДЕО)

Зна и уме Лука Јовић: Српски нападач постигао гол за Милан, а онда и асистирао (ВИДЕО)

Вечерње новости 02.12.2023
ЧЕСТО је Лука Јовић знао да буде мета критика у Италији, али сада је заслужио похвале због првог гола који је постигао у дресу Милана. ФОТО: АП Српски репрезентативац је у 43. минуту затресао мрежу ривала. Он је натрчао једну… »

Вести дана »