Povezane vesti
Ristića u izbornoj kampanji policija legitimisala u Mirijevu, Dveri: Pokušaj zastrašivanja građana
Beta 03.12.2023
Kandidata liste "Nacionalno okupljanje" za gradonačelnika Beograda Ratka Ristića legitimisala je policija prilikom posete Mirijevu u okviru njegove izborne kampanje, što je on okarakterisao kao pokušaj zastrašivanja građana. Ristić je, ocenio da će borba… »
Ristića u izbornoj kampanji policija legitimisala u Mirijevu: „Pokušaj zastrašivanja“
N1 Info 03.12.2023
Kandidata liste "Nacionalno okupljanje" za gradonačelnika Beograda Ratka Ristića legitimisala je policija prilikom posete Mirijevu u okviru njegove izborne kampanje, što je on okarakterisao kao pokušaj zastrašivanja građana. Ristić je, ocenio da će borba… »
Ristića u izbornoj kampanji policija legitimisala u Mirijevu, Dveri: Pokušaj zastrašivanja građana
Radio sto plus 03.12.2023
Ristić je, ocenio da će borba protiv investitorskog urbanizma, zaštita postojećih zalenih celina, kao i ozelenjavanje grada biti među najvišim prioritetima njegovog mandata, ako pobedi na izborima zakazanim za 17. decembar. Ristić je posetio beogradsko… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 28 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 38 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 57 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 38 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 112 povezane