Povezane vesti
Đilas odgovorio na Tadićeve optužbe: Znao sam jednog čoveka, ako ga neko sretne neka mu kaže da se ne bavim njime
Politika 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas odgovorio je na navode predsednika SDS-a Borisa Tadića, koji je izjavio da nije deo izborne liste „Srbija protiv nasilja“ zbog Đilasa, te da je pregovarački proces o koaliciji otišao u ćorsokak… »
Đilas poručio Tadiću da nije njegov protivnik, lider SDS-a odgovara da reakcija nije iskrena
N1 Info 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas poručio je predsedniku SDS-a Borisu Tadiću, koji je prethodno rekao da zbog njega nije deo izborne liste "Srbija protiv nasilja", da nije Tadićev politički protivnik već Vučićev i njegovog režima… »
Tadić: Licemerno da Đilas želi sreću SDS-u na izborima, a vređa njene članove
Novi magazin 03.12.2023
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocenio je večeras da je licemerno što je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poželeo sreću na izborima listi njegove koalicije, dok u istovremeno govori da u SDS "nije ostao… »
Đilas: Tadić nije moj politički protivnik, želim da njegova lista pređe cenzus
Novi magazin 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić nije njegov politički protivnik, već da su to predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov režim, kao i da želi da… »
Đilas odgovorio na Tadićeve optužbe: Znao sam jednog čoveka, ako ga neko sretne neka mu kaže da se ne bavim njime
Nova 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas odgovorio je na navode predsednika SDS-a Borisa Tadića, koji je izjavio da nije deo izborne liste "Srbija protiv nasilja" zbog Đilasa, te da je pregovarački proces o koaliciji otišao u ćorsokak onog… »
Tadić "ogolio" Đilasa: Novcem razbio dogovorenu koaliciju
Pravda 03.12.2023
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić optužio je lidera liste "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa da je putem određenih medija i finansijskih sredstava sprečio već dogovorenu koaliciju. - Ja sam razgovarao sa svima osim sa Đilasom o… »
Boris Tadić: Đilas je svojim medijima i finansijama rasturio dogovorenu koaliciju! (video)
Alo 03.12.2023
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić govorio je formiranju jedne kolalicije na predstojećim izborima 17. decembra. Tadić: Ja sam razgovarao sa svima osim sa Đilasom o formiranju jedne koalicije i nažalost ti razgovori su otišli u… »
Vesti dana »

Protest dela prosvetnih radnika, studenata i građana: Blokirano nekoliko ulica u Beogradu, policija obezbeđivala skup
Euronews pre 22 minutajoš 26 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 1 satjoš 20 povezanih

(VIDEO) Nova.rs: Snimak testiranja zvučnog topa uoči protesta u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

Ruski napad na bolnicu u Sumiju nakon razgovora Trumpa i Putina
Al Jazeera pre 1 satjoš 75 povezanih