Povezane vesti
Zvao je na kafu, pa se plašio da je popije: Zbog Izvorinkine "magije" sklanjao šoljicu - "Nikad se više nismo čuli"
Mondo 03.12.2023
Pevačica Izvorinka Milošević ispričala anegdotu s kafe s jednim muškarcem. Pevačica Izvorinka Milošević ispričala anegdotu s kafe s jednim muškarcem Pevačica Izvorinka Milošević ispričala je anegdotu koju je doživela kada ju je jedan… »
"Čuo sam da ubacuješ nešto u kafu" Izvorinka Milošević izašla na piće, ali se desio obrt zbog priča o vlaškoj magiji
Kurir 03.12.2023
Pevačica Izvorinka Milošević podelila je javno svoje iskustvo sa pozivima na kafu. Naime, ona je otkrila kako ju je jedan gospodin pozvao na šoljicu kafe i da je usledio neočekivan obrt. - Jedan gospodin je mene pozvao na kafu i ja sam izašla… »
Vesti dana »

Sumnje na upotrebu zvučnog topa tokom 15-minutne tišine: MUP demantuje, NVO pozivaju građane da se jave za pravnu podršku
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Tramp naredio napade na pobunjenike u Jemenu koje podržava Iran, Huti prijavili devet poginulih
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane