Povezane vesti
Zvao je na kafu, pa se plašio da je popije: Zbog Izvorinkine "magije" sklanjao šoljicu - "Nikad se više nismo čuli"
Mondo 03.12.2023
Pevačica Izvorinka Milošević ispričala anegdotu s kafe s jednim muškarcem. Pevačica Izvorinka Milošević ispričala anegdotu s kafe s jednim muškarcem Pevačica Izvorinka Milošević ispričala je anegdotu koju je doživela kada ju je jedan muškarac pozvao na… »
"Čuo sam da ubacuješ nešto u kafu" Izvorinka Milošević izašla na piće, ali se desio obrt zbog priča o vlaškoj magiji
Kurir 03.12.2023
Pevačica Izvorinka Milošević podelila je javno svoje iskustvo sa pozivima na kafu. Naime, ona je otkrila kako ju je jedan gospodin pozvao na šoljicu kafe i da je usledio neočekivan obrt. - Jedan gospodin je mene pozvao na kafu i ja sam izašla. Sedeli smo… »
Vesti dana »

Doneta odluka! 26 zemalja iz "Koalicije voljnih" reklo da! Spremni su da pošalju trupe u Ukrajinu! Čekaju Trampov odgovor
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Slave Bosanci: Gruzija je pala, BiH prošla grupnu fazu! Alarmantno stanje: Legendarni funkcioner Zvezde hitno hospitalizovan!
Hot sport pre 1 satjoš 27 povezanih

Advokat Nikoline Sinđelić: Vučićevi navodi u pismu Ursuli fon der Lajen su netačni, postoji medicinska dokumentacija
Nedeljnik pre 2 satajoš 12 povezanih

Milano u crnini: Dan žalosti u ponedeljak zbog Armanijeve sahrane
Večernje novosti pre 4 satijoš 35 povezanih

„Četiri jahača apokalipse“: Analiza Gardijana o reakciji Trampa na vojnu paradu u Pekingu i Sija, Putina i Kim Džong Una
Danas pre 4 satijoš 35 povezanih