Povezane vesti
VIDEO Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem: O Kosovu se ne sme ćutati
Radio 021 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. "Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv prolivena… »
„Mora se reći istina o Kosovu i mora se krenuti drugim putem“: Čedomir Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem
Nova 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. „Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv… »
Čedomir Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem: O Kosovu se mora reći istina
N1 Info 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. „Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv… »
VIDEO: Čedomir Jovanović tvrdi da ide u Prištinu - na sastanak sa Kurtijem
Radio 021 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da putuje u Prištinu na sastanak sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. On je to naveo u video obraćanju sa, kako tvrdi, administrativnog prelaza Merdare, a koji je objavio na… »
Čedomir Jovanović tvrdi da ide na sastanak sa Kurtijem
Vreme 03.12.2023
Izbori 2023 „Žao mi je što ne možete da vidite reakcije srpskih i albanskih policajaca, Srbin kaže “daj pomozi da se razumemo” Albanac sa osmehom dok pruža ruku “dobrodošao na Kosovo Srbine, mir nam čuvaj pa da svi živimo”, napisao je… »
Čedomir Jovanović ne prestaje da šokira na društvenim mrežama: Tvrdi da ide u Prištinu na sastanak sa Kurtijem (video)
Blic 03.12.2023
Čedomir Jovanović, lider LDP-a i prvi na listi "Čedomir Jovanović - Mora drugačije" tvrdi na svom profilu na društvenoj mreži "X" da ide u Prištinu na sastanak sa Aljbinom Kurtijem, premijerom Kosova. Ako se sastane sa Kurtijem, Jovanoviću to… »
Vesti dana »
Kfor: potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za "eventualno" slanje KBS na sever - nismo dozvolili
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Čvrsto uz svoje građane: Ko je Salome Zurabišvili, predsednica Gruzije?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana