Povezane vesti
VIDEO Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem: O Kosovu se ne sme ćutati
Radio 021 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. "Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv prolivena u… »
„Mora se reći istina o Kosovu i mora se krenuti drugim putem“: Čedomir Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem
Nova 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. „Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv… »
Čedomir Jovanović kaže da je razgovarao sa Kurtijem: O Kosovu se mora reći istina
N1 Info 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je razgovarao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. „Kurtija poznajem 30 godina, svašta smo prošli u životu i on i ja, i nakon ovih razgovora i ja verujem da je krv… »
VIDEO: Čedomir Jovanović tvrdi da ide u Prištinu - na sastanak sa Kurtijem
Radio 021 03.12.2023
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da putuje u Prištinu na sastanak sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. On je to naveo u video obraćanju sa, kako tvrdi, administrativnog prelaza Merdare, a koji je objavio na… »
Čedomir Jovanović tvrdi da ide na sastanak sa Kurtijem
Vreme 03.12.2023
Izbori 2023 „Žao mi je što ne možete da vidite reakcije srpskih i albanskih policajaca, Srbin kaže “daj pomozi da se razumemo” Albanac sa osmehom dok pruža ruku “dobrodošao na Kosovo Srbine, mir nam čuvaj pa da svi živimo”, napisao je Čedomir Jovanović… »
Čedomir Jovanović ne prestaje da šokira na društvenim mrežama: Tvrdi da ide u Prištinu na sastanak sa Kurtijem (video)
Blic 03.12.2023
Čedomir Jovanović, lider LDP-a i prvi na listi "Čedomir Jovanović - Mora drugačije" tvrdi na svom profilu na društvenoj mreži "X" da ide u Prištinu na sastanak sa Aljbinom Kurtijem, premijerom Kosova. Ako se sastane sa Kurtijem, Jovanoviću to neće biti… »
Vesti dana »
Penjaroja objasnio pad Partizana u finišu: Trener crno-belih otkrio šta je rekao igračima kada je Zvezda došla na poen zaostatka
Kurir pre 13 minutajoš 38 povezanih
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 5 satijoš 78 povezanih
Vasiljević o slučaju "Senjak": "Intenzivno se radi na slučaju"; "Neće biti zaštićenih i nedodirljivih"
B92 pre 1 satjoš 41 povezana
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Amerikanci produžili za mesec dana dozvolu za trgovinu ruskom naftom koja je već na moru
Nova pre 1 satjoš 21 povezana