Povezane vesti
Nastavnica ranjena u Ribnikaru ekskluzivno za Kurir: Sve o 3. maju, danu posle, svojim đacima, strahovima i očekivanjima
Kurir 03.12.2023
Tatjana Stevanović, nastavnica istorije ranjena u "Ribnikaru", prvi put posle sedam meseci od masakra u kome je ubijeno devetoro dece, radnik obezbeđenja i ranjeno petoro đaka, ekskluzivno govori za Kurir o 3. maju, danu posle, svojim đacima… »
Najveći praznik posvećen bogorodici je sutra: Jedna stvar je obavezna, a udate žene bi trebale da ispoštuju ove običaje!
Kurir 03.12.2023
Na ovaj praznik dobro je otići na službu u crkvu. Crveno slovo, post je obavezan. Srpska pravoslavna crkva sutra, 4. decembra obeležava jedan od najvećih praznika posvećenih majci Božjoj, Vavedenje Presvete Bogorodice. Žene ispoštujete sledeće… »
K. K. je otvorio vrata i prvo pucao u mene, znam i zašto: Ispovest nastavnice ranjene u Ribnikaru
Telegraf 03.12.2023
Ona je govorila o svojim strahovima, đacima, očekivanjima, i osećaju koji je imala dan posle masakra. Nastavnica Tatjana Stevanović, predavač istorije, žena koja je ranjena u " Ribnikaru" 3. maja, progovorila je prvi put o onome što se dešavalo… »
Prvo je pucao u mene, da bi uradio šta je zamislio! Ispovest nastavnice ranjene u Ribnikaru: Više neću moći u učionicu!
Mondo 03.12.2023
Ispovest nastavnice istorije koje je ranjena u "Ribnikaru". Ispovest nastavnice istorije koje je ranjena u "Ribnikaru". Tatjana Stevanović, nastavnica istorije koja je ranjena 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", prvi put je posle sedam meseci… »
Obeležavamo Vavedenje Presvete Bogorodice. U ponedeljak, 4. decembra, Kurir vam poklanja ikonu sa zlatotiskom
Kurir 03.12.2023
Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici u ponedeljak, 4. decembra, slave Vavedenje Presvete Bogorodice, jedan od najvećih praznika posvećenih Bogomajci. Tim povodom, dnevne novine Kurir u ponedeljak, 4. decembra, svim čitaocima poklanjaju ikonu sa… »
Vesti dana »
Studenti izneli zahteve u Rektoratu: Blokada od ponedeljka na četiri lokacije dok se ne ispune
N1 Info pre 2 satajoš 118 povezanih
Kiša, sneg i jak vetar u Srbiji! Dramatično upozorenje meteorologa za vikend
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Memić: Broj stranih turista u Srbiji veći za devet odsto u odnosu na prošlu godinu
RTV pre 5 satijoš 19 povezanih