Povezane vesti
Nastavnica ranjena u Ribnikaru ekskluzivno za Kurir: Sve o 3. maju, danu posle, svojim đacima, strahovima i očekivanjima
Kurir 03.12.2023
Tatjana Stevanović, nastavnica istorije ranjena u "Ribnikaru", prvi put posle sedam meseci od masakra u kome je ubijeno devetoro dece, radnik obezbeđenja i ranjeno petoro đaka, ekskluzivno govori za Kurir o 3. maju, danu posle, svojim đacima, strahovima… »
Najveći praznik posvećen bogorodici je sutra: Jedna stvar je obavezna, a udate žene bi trebale da ispoštuju ove običaje!
Kurir 03.12.2023
Na ovaj praznik dobro je otići na službu u crkvu. Crveno slovo, post je obavezan. Srpska pravoslavna crkva sutra, 4. decembra obeležava jedan od najvećih praznika posvećenih majci Božjoj, Vavedenje Presvete Bogorodice. Žene ispoštujete sledeće običaje na… »
K. K. je otvorio vrata i prvo pucao u mene, znam i zašto: Ispovest nastavnice ranjene u Ribnikaru
Telegraf 03.12.2023
Ona je govorila o svojim strahovima, đacima, očekivanjima, i osećaju koji je imala dan posle masakra. Nastavnica Tatjana Stevanović, predavač istorije, žena koja je ranjena u " Ribnikaru" 3. maja, progovorila je prvi put o onome što se dešavalo pre 7… »
Prvo je pucao u mene, da bi uradio šta je zamislio! Ispovest nastavnice ranjene u Ribnikaru: Više neću moći u učionicu!
Mondo 03.12.2023
Ispovest nastavnice istorije koje je ranjena u "Ribnikaru". Ispovest nastavnice istorije koje je ranjena u "Ribnikaru". Tatjana Stevanović, nastavnica istorije koja je ranjena 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", prvi put je posle sedam meseci… »
Obeležavamo Vavedenje Presvete Bogorodice. U ponedeljak, 4. decembra, Kurir vam poklanja ikonu sa zlatotiskom
Kurir 03.12.2023
Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici u ponedeljak, 4. decembra, slave Vavedenje Presvete Bogorodice, jedan od najvećih praznika posvećenih Bogomajci. Tim povodom, dnevne novine Kurir u ponedeljak, 4. decembra, svim čitaocima poklanjaju ikonu sa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 52 minutajoš 36 povezanih

JANAF dobio produženje licence za transport nafte NIS-u do 15. oktobra, u NIS još nije stiglo obaveštenje
RTV pre 22 minutajoš 33 povezane

Građani ushićeni što će među prvima ići brzim vozom do Subotice! Mi smo ovo jedva dočekali, ponosni smo što se Srbija razvija! (foto/video)
Alo pre 28 minutajoš 26 povezanih

Supruga Zdravka Šotre bila je naša misica, dobili su sina Marka, tragično je izgubila život
Hello pre 17 minutajoš 69 povezanih

Sutra pretežno sunčano, popodne naoblačenje: Kiša se očekuje uveče i tokom noći
Serbian News Media pre 7 minutajoš 24 povezane