Povezane vesti

Šta Đilas i Tadić imaju da kažu jedan drugome: Mogao si kao čovek da odgovoriš na poziv

Šta Đilas i Tadić imaju da kažu jedan drugome: Mogao si kao čovek da odgovoriš na poziv

Radio 021 04.12.2023
Bivši predsednici Demokratske stranke Boris Tadić i Dragan Đilas ušli su u raspravu zbog pitanja učešća Tadićeve Socijaldemokratske stranke na izbornoj listi "Srbija protiv nasilja". Tadić na izbore izlazi u koaliciju sa Dosta je bilo Saše… »
Sve žešći rat između bivših saradnika: Boris Tadić: Đilas je svojom izjavom direktno optužio Mikija Aleksića da je…

Sve žešći rat između bivših saradnika: Boris Tadić: Đilas je svojom izjavom direktno optužio Mikija Aleksića da je…

Kurir 04.12.2023
Rat između nekadašnjih saboraca i stranačkih kolega Borisa Tadića, lidera Socijaldemokratske stranke, i Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, postaje sve žešći! Nakon što je Tadić izjavio da nije deo izborne liste "Srbija protiv… »
"Sve mi je lično preneo miki aleksić" Tadić razmontirao Đilasa i otkrio ko je krtica

"Sve mi je lično preneo miki aleksić" Tadić razmontirao Đilasa i otkrio ko je krtica

Alo 04.12.2023
Potpuni haos u redovima opozicije! Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde i lider koalicije „Srbija protiv nasilja“, ovih nedelja je ušao u sukob sa dva opozicionara, koji su mu nekada bili stranačke kolege u vreme Demokratske stranke… »
Boris Tadić odgovorio Đilasu: Optužio si nosioca svoje liste da je lažov

Boris Tadić odgovorio Đilasu: Optužio si nosioca svoje liste da je lažov

Nova 04.12.2023
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da stavovi koje je o njemu u javnosti izneo lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predstavljaju stratešku odluku u svrhu manipulacije opozicionim glasačima, a ne iskrenu… »
Tadić: Stavovi koje je Đilas izneo o meni strateška odluka u svrhu manipulacije opozicionim glasačima

Tadić: Stavovi koje je Đilas izneo o meni strateška odluka u svrhu manipulacije opozicionim glasačima

Danas 03.12.2023
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da stavovi koje je o njemu u javnom obraćanju izneo lider Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa predstavljaju stratešku odluku u svrhu manipulacije opozicionim glasačima, a ne… »
"Ako neko sretne čoveka koga sam: Znao..." Đilas odgovorio na Tadićeve optužbe: Oglasio se ponovo i lider SDS-a

"Ako neko sretne čoveka koga sam: Znao..." Đilas odgovorio na Tadićeve optužbe: Oglasio se ponovo i lider SDS-a

Blic 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas odgovorio je na navode predsednika SDS-a Borisa Tadića, koji je izjavio da nije deo izborne liste „Srbija protiv nasilja“ zbog Đilasa, te da je pregovarački proces o koaliciji otišao u ćorsokak… »
Đilas: Tadić nije moj politički protivnik, želim da njegova lista pređe cenzus

Đilas: Tadić nije moj politički protivnik, želim da njegova lista pređe cenzus

Danas 03.12.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić nije njegov politički protivnik, već da su to predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov režim, kao i da želi da… »

Vesti dana »