Повезане вести

Ексклузивно за Курир: Жива сам, немам права да ми не буде добро Наставница: Погодио прво мене, вероватно да ме уклони с пута

Ексклузивно за Курир: Жива сам, немам права да ми не буде добро Наставница: Погодио прво мене, вероватно да ме уклони с пута

Курир 04.12.2023
Боли ме помисао да нисам успела да сачувам ту децу, а свесна сам да није било могуће!, каже наставница историје, рањена у "Рибникару" први пут после седам месеци од масакра у коме је убијено деветоро деце, радник обезбеђења и… »
Први пут после масакра у "Рибникару" - исповест рањене наставнице: "Сећам се уплашеног погледа ученице, више није жива"

Први пут после масакра у "Рибникару" - исповест рањене наставнице: "Сећам се уплашеног погледа ученице, више није жива"

Мондо 04.12.2023
Први пут после масакра у београдској ОШ 'Владислав Рибникар' огласила се наставница коју је дечак ранио чим је ушао у учионицу. Први пут после масакра у београдској ОШ 'Владислав Рибникар' огласила се наставница коју је дечак… »
Наставница из "Рибникара" више неће предавати историју 7/2: Немам права да кажем да ми није добро, јер ту сам

Наставница из "Рибникара" више неће предавати историју 7/2: Немам права да кажем да ми није добро, јер ту сам

Телеграф 04.12.2023
Гризе ме што у том тренутку нисам схватила да је ситуација озбиљна, каже Татјана Стевановић (52). "Не мислим да сам херој, то што сам преживела не чини ме херојем. Ја сам само имала среће да преживим, а на жалост, многи је нису… »

Вести дана »