Povezane vesti
Ekskluzivno za Kurir: Živa sam, nemam prava da mi ne bude dobro Nastavnica: Pogodio prvo mene, verovatno da me ukloni s puta
Kurir 04.12.2023
Boli me pomisao da nisam uspela da sačuvam tu decu, a svesna sam da nije bilo moguće!, kaže nastavnica istorije, ranjena u "Ribnikaru" prvi put posle sedam meseci od masakra u kome je ubijeno devetoro dece, radnik obezbeđenja i ranjeno petoro đaka… »
Prvi put posle masakra u "Ribnikaru" - ispovest ranjene nastavnice: "Sećam se uplašenog pogleda učenice, više nije živa"
Mondo 04.12.2023
Prvi put posle masakra u beogradskoj OŠ 'Vladislav Ribnikar' oglasila se nastavnica koju je dečak ranio čim je ušao u učionicu. Prvi put posle masakra u beogradskoj OŠ 'Vladislav Ribnikar' oglasila se nastavnica koju je dečak ranio čim je ušao u… »
Nastavnica iz "Ribnikara" više neće predavati istoriju 7/2: Nemam prava da kažem da mi nije dobro, jer tu sam
Telegraf 04.12.2023
Grize me što u tom trenutku nisam shvatila da je situacija ozbiljna, kaže Tatjana Stevanović (52). "Ne mislim da sam heroj, to što sam preživela ne čini me herojem. Ja sam samo imala sreće da preživim, a na žalost, mnogi je nisu imali. To nije… »
Vesti dana »
Snimak zastrašujućeg požara koji je besneo luksuznim kvartom u Los Angđelesu: Evakuisano 30.000 ljudi
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Premijer Vučević boravi u dvodnevnoj poseti Banjaluci, gde će prisustvovati obeležavanju 9. januara - Dana Republike Srpske
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana
Ukrajinski napad na Saratov i Engels, oštećeno industrijsko preduzeće; Zelenski najavljuje nove ofanzive na Kursk
RTS pre 39 minutajoš 2 povezane