Povezane vesti
Dušica Jakovljević završila u hitnoj u Vrnjačkoj banji "Lice mi se nadulo i deformisalo..."
Kurir 04.12.2023
Mini odmor u Vrnačkoj banji pretvorio se u pakao za voditeljku Dušicu Jakovljević. Zbog deformisanog lica završila je u hitnoj pomoći. - Popila sam tabletu kako bih raširila disajne organe u nosu i dobila sam sdtrahovitu alergološku reakciju. Lice… »
"Lice mi se nadulo i potpuno deformisalo": Dušica Jakovljević završila u Hitnoj - evo šta se desilo
Blic 04.12.2023
Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je boravila u Vrnjačkoj Banji, a kako prenose domaći mediji, ona je tada završila u Hitnoj. Naime, kako je voditeljka istakla, ona je popila tabletu zbog koje je dobila alergijsku reakciju. - Popila sam tabletu… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 57 minutajoš 38 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih

Kreće ukidanje sankcija: Amerika uskoro "ublažava" sankcije Rusiji!?
Pravda pre 28 minutajoš 84 povezane