Povezane vesti
"Rekao mi je da ga vozim u Beograd": Oglasio se advokat ubice male Vanje, evo šta mu je ispričao nakon što je usmrtio…
Blic 04.12.2023
Vasko Stojkov, advokat Ljupča Palevskog, glavnog osumnjičenog za ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske (Đorčevske) iz Skoplja, rekao je u telefonskom razgovoru za makedonsku Telmu da "nije znao da je on odgovoran za ubistvo devojčice". On je dodao da… »
Advokat glavnog osumnjičenog se oglasio: "Tražio je da ga odvezem na ispitivanje, nisam znao ništa!"
Kurir 04.12.2023
Advokat glavnog osumnjičenog Lj.P., Vasko Stojkov, za ubistvo male Vanje Đorčevske iz Skoplja, oglasio se za makedonske medije. "Zamolio me je da ga odvezem u Beograd jer nije imao vozilo i nije mogao da nađe notara da mu prevede vozilo. Nisam imao… »
Oglasio se advokat glavnog osumnjičenog: Vozio sam LJupčeta u Beograd, nisam znao da je odgovoran za ubistvo Vanje
Večernje novosti 04.12.2023
VASKO Stojkov, advokat Ljupčeta Palevskog, glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Đorčevske (14) iz Skoplja, rekao je u telefonskom razgovoru za makedonsku Telmu da "nije znao da je on odgovoran za ubistvo devojčice". Foto: Printskrin/Društvene… »
Oglasio se advokat osumnjičenog za ubistvo devojčice iz Skoplja koji je u bekstvu: „Tražio je da ga odvedem u Beograd na…
Danas 04.12.2023
Paleveskog (Ljupčo) sam odvezao u Beograd na pregled jer nije imao vozilo i nije znao da je odgovoran za ubistvo 14.-godišnje V. G. i 74-godišnjeg P. Ž. Ovako advokat Vasko Stojkov u telefonskom razgovoru za Telma objašnjava zašto je bio sa… »
"Vozio sam ga u Beograd, rekao je da ide na pregled!" Oglasio se advokat osumnjičenog za Vanjino ubistvo - nisam znao!
Mondo 04.12.2023
Oglasio se advokat sa kojim je pobegao osumnjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske. Oglasio se advokat sa kojim je pobegao osumnjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske. Kako prenosi makedonska Telma, oglasio se advokat osumnjičenog Palevskog, Vasko Stojkov… »
Oglasio se advokat glavnog osumnjičenog za Vanjino ubistvo: "Tražio je da ga odvedem u Beograd"
Telegraf 04.12.2023
Makedonski mediji su preneli da je advokat bio sa Palevskim kada je pobegao iz zemlje nekoliko dana nakon Vanjinog nestanka i ubistva. Vasko Stojkov, advokat Ljupča Palevskog, glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Gorčevske (14) iz Skoplja, rekao je u… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 3 satajoš 1 povezana