Повезане вести
"Рекао ми је да га возим у Београд": Огласио се адвокат убице мале Вање, ево шта му је испричао након што је усмртио девојчицу…
Блиц 04.12.2023
Васко Стојков, адвокат Љупча Палевског, главног осумњиченог за убиство 14-годишње Вање Горчевске (Ђорчевске) из Скопља, рекао је у телефонском разговору за македонску Телму да "није знао да је он одговоран за убиство… »
Адвокат главног осумњиченог се огласио: "Тражио је да га одвезем на испитивање, нисам знао ништа!"
Курир 04.12.2023
Адвокат главног осумњиченог Љ.П., Васко Стојков, за убиство мале Вање Ђорчевске из Скопља, огласио се за македонске медије. "Замолио ме је да га одвезем у Београд јер није имао возило и није могао да нађе нотара да му преведе… »
Огласио се адвокат главног осумњиченог: Возио сам Љупчета у Београд, нисам знао да је одговоран за убиство Вање
Вечерње новости 04.12.2023
ВАСКО Стојков, адвокат Љупчета Палевског, главног осумњиченог за убиство Вање Ђорчевске (14) из Скопља, рекао је у телефонском разговору за македонску Телму да "није знао да је он одговоран за убиство девојчице". Фото… »
Огласио се адвокат осумњиченог за убиство девојчице из Скопља који је у бекству: „Тражио је да га одведем у Београд на…
Данас 04.12.2023
Палевеског (Љупчо) сам одвезао у Београд на преглед јер није имао возило и није знао да је одговоран за убиство 14.-годишње В. Г. и 74-годишњег П. Ж. Овако адвокат Васко Стојков у телефонском разговору за Телма објашњава… »
"Возио сам га у Београд, рекао је да иде на преглед!" Огласио се адвокат осумњиченог за Вањино убиство - нисам знао!
Мондо 04.12.2023
Огласио се адвокат са којим је побегао осумњичени за убиство Вање Ђорчевске. Огласио се адвокат са којим је побегао осумњичени за убиство Вање Ђорчевске. Како преноси македонска Телма, огласио се адвокат осумњиченог… »
Огласио се адвокат главног осумњиченог за Вањино убиство: "Тражио је да га одведем у Београд"
Телеграф 04.12.2023
Македонски медији су пренели да је адвокат био са Палевским када је побегао из земље неколико дана након Вањиног нестанка и убиства. Васко Стојков, адвокат Љупча Палевског, главног осумњиченог за убиство Вање Горчевске (14)… »
Вести дана »

Фон дер Лајен: Русија не поштује међународно право због чега ЕУ појачава притисак
РТВ пре 1 сатјош 29 повезаних

"Ми немамо где да одемо, ово је наша кућа" Здравствени радници протестовали због упада тзв. косовске полиције у КБЦ Косовска Митровица и Дом здравља
Курир пре 58 минутајош 37 повезаних

Скупштина Београда усвојила ребаланс пословања више јавних предузећа
Еуроневс пре 2 минутајош 43 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 4 сатијош 35 повезаних

Добро погледајте списак! Неће моћи да се прође ни пешице свуда током велике Војне параде
Телеграф пре 42 минутајош 22 повезане