Povezane vesti
"Ćale, možeš li da me zamisliš kao ubicu?": Sin okrivljen da je nožem presudio kumu, otac mirno posmatrao
Telegraf 04.12.2023
„Moram da kažem istinu. Ubio si kuma. Da li da ja priznam krivicu ili da kažem da se on sam ubio? Ne pričaj gluposti. Neka rade sa mnom šta hoće, ali istina mora da se zna“. Oči u oči našli su se danas pred sudskim većem Višeg suda u Nišu sin Miodrag… »
Otac i sin svedočili pred sudom zbog ubistva kuma
Niške vesti 04.12.2023
„Ćale da li možeš da me zamisliš kao ubicu? Jel možeš da me vidiš kao ubicu ćale”, pitao je Miodrag svog oca dok su jedan naspram drugog stajali ispred sudskog veća, na šta mu je ovaj odgovorio da ne može da ga zamisli kao ubicu, ali da jeste uradio… »
Vesti dana »

Hoće li propasti i ovaj pokušaj izbora članova Saveta REM-a: Povuklo se 16 kandidata i 78 predlagača (VIDEO)
Insajder pre 53 minutajoš 59 povezanih

Netanjahu naredio napad odavno! Čekali su samo jak momenat za udarac
Pravda pre 38 minutajoš 24 povezane

"Svi SU MRTVI i biće još: Gore!" Tramp se oglasio prvi put nakon napada Izraela na Iran i zapretio: Uradite to što pre ili će biti brutalnije
Blic pre 13 minutajoš 35 povezanih

Urednici Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene pretnje smrću – Tužilaštvo poručilo da nema konkretnih pretnji
Glas Zaječara pre 4 satijoš 14 povezanih

Makron: Francuska smatra da Izrael ima pravo da se štiti i osigura svoju bezbednost
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih