Повезане вести

Брегина бивша развезала језик! Испливали сви детаљи тајне везе: Преварио ме је, а онда... (ФОТО)

Брегина бивша развезала језик! Испливали сви детаљи тајне везе: Преварио ме је, а онда... (ФОТО)

Стори 04.12.2023
Све што јој је било на души бивша девојка Горана Бреговића испричала је за јавност. Наиме, манекенка Љиљана Тица, једна од најлепших Београђанки осамдесетих година, присетила се забављања са чувеним кантаутором, али и велике… »
Брега ме је преварио! Српска манекенка о бурној вези с музичарем, родила сина у 46. години: Рекли су да нисам нормална!

Брега ме је преварио! Српска манекенка о бурној вези с музичарем, родила сина у 46. години: Рекли су да нисам нормална!

Мондо 04.12.2023
Љиљана Тица важила је за једну од најлепших Београђанки, а била је у вези и са чувеним Гораном Бреговићем Брегом. Љиљана Тица важила је за једну од најлепших Београђанки, а била је у вези и са чувеним Гораном Бреговићем… »
"Преварио ме је и раскинули смо": Најлепша жена бивше Југославије о вези са Брегом, родила је сина у 45. години и данас је у…

"Преварио ме је и раскинули смо": Најлепша жена бивше Југославије о вези са Брегом, родила је сина у 45. години и данас је у…

Блиц 04.12.2023
Српска манекенка Лилиана Тица (65) била је једна од најлепших Београђанки. Њено срце заувек је заробио супруг, који је пореклом Немац, Херман Беч са којим има сина Ленарда Владимира, којег је добила у 45. години живота. Љиљана… »

Вести дана »