Повезане вести
Унука Чарлија Чаплина посетила Београд Деда јој је оставио једну ствар у аманет: "То је лична ствар и посвећена је само мени!"…
Курир 04.12.2023
У оквиру 21. издања Београдског фестивала игре наступиће Аурелија Чаплин Тјере, унука славног Чарлија Чаплина, која ће се публици представити представом "Звона и чини". Необичан и очаравајући комад илузије и физичког театра који… »
Нова.рс на сусрету с Аурелијом Тјере, унуком Чарлија Чаплина: Кад се завеса подигне, није битно ни ко су вам родитељи, ни ко…
Нова 04.12.2023
Као и многи људи широм света, и ја сам велики фан свог деке. Мислим да сам га више упознала гледајући филмове. "Узела" сам од њега оно што и ви, јер кроз та остварења разговара са нама и инспирише нас, казала је глумица за наш… »
У сусрет 21. Београдском фестивалу игре: Једна од најзначајнијих културних манифестација уз подршку нис-а
Вечерње новости 04.12.2023
У НАЦИОНАЛНОЈ фондацији за игру одржана је конференција за медије у сусрет 21. Београдском фестивалу игре, којом је најављена једна од посебних представа у оквиру фестивала - „Звона и чини“. Фото: Промо Конференцији је… »
Унука славног Чарлија Чаплина у Београду: Деку сам упознала највише кроз његове филмове
Блиц 04.12.2023
Данас је у седишту Националне фондације за игру Аја Јунг, директорка Београдског фестивала игре најавила ову значајну манифестацију која ће се по 21. пут одржати од 9. марта до 10. априла 2024. године. Овог пута учествује 19… »
Вести дана »

Снажан циклон доноси ветровито и нестабилно време са пљусковима, градом и олујним ветром у Србији
Наслови.аи пре 17 минутајош 78 повезаних

"Већи догађај од сваког мог концерта": Саша Матић емотиван на пунолетству ћерке Таре (Фото, Видео)
Мондо пре 42 минутајош 26 повезаних

Влада Србије: Минимална зарада 64.554 динара од 1. јануара 2026. године
Радио сто плус пре 2 сатајош 41 повезана

КК Црвена звезда: Груб покушај појединца да дискредитује лик и дело нашег играча
Недељник пре 17 минутајош 15 повезаних

Пронађено оружје којим је убијен Чарли Кирк, за убицом се и даље трага
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних