Povezane vesti
"Nadala sam se spratu, SAD se izdaje a ja živim kao podstanar" Zbog brata se odrekla nasledstva, Srbija u šoku: "ovo nije…
Kurir 04.12.2023
"Ovo nije nikakva osveta bratu. On je moj brat. Mi nismo u kontaktu, ali ja njega niti mrzim niti mu želim nešto loše", rekla je vraćajući se na ono što je prošlog puta propušteno. "Možda i on razmisli da li su mu sin i ćerka podjednako bitni." "Ništa se… »
Jadranka otkrila zašto je progovorila o nasledstvu kog se odrekla: "Ovo nije osveta bratu"
Telegraf 04.12.2023
Iz prošlosti ponela samo osmeh, ističe da ima punu podršku sinova. "Ništa se nije promenilo, osim što mi dolaze informacije ko je sve saznao za priču. 'Jao, ova žena mi je nešto poznata', govore ljudi. Onda se sete odakle. Ali nemam kontakt sa bratom… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 21 povezana
Bivši advokat Džulijana Asanža i 92-godišnji sudija: Ko brani Madura
BBC News pre 48 minutajoš 29 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za predstojeće lokalne izbore
Vranje news pre 2 satajoš 39 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Dva Srbina i dva Rusa uhapšena zbog WhatsApp prevare: Otuđili oko osam miliona dinara
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih