Povezane vesti
"Nadala sam se spratu, SAD se izdaje a ja živim kao podstanar" Zbog brata se odrekla nasledstva, Srbija u šoku: "ovo nije…
Kurir 04.12.2023
"Ovo nije nikakva osveta bratu. On je moj brat. Mi nismo u kontaktu, ali ja njega niti mrzim niti mu želim nešto loše", rekla je vraćajući se na ono što je prošlog puta propušteno. "Možda i on razmisli da li su mu sin i ćerka podjednako bitni." "Ništa se… »
Jadranka otkrila zašto je progovorila o nasledstvu kog se odrekla: "Ovo nije osveta bratu"
Telegraf 04.12.2023
Iz prošlosti ponela samo osmeh, ističe da ima punu podršku sinova. "Ništa se nije promenilo, osim što mi dolaze informacije ko je sve saznao za priču. 'Jao, ova žena mi je nešto poznata', govore ljudi. Onda se sete odakle. Ali nemam kontakt sa bratom… »
Vesti dana »

Globalni potres: Najjači zemljotres na svetu u poslednjih 14 godina izazvao strah od cunamija širom sveta
Insajder pre 10 minutajoš 72 povezane

Gest vredan divljenja: Nakon utakmice fudbaleri Linkolna ostavili svlačionicu u perfektnom stanju
Danas pre 45 minutajoš 36 povezanih

Oblačno jutro, popodne razvedravanje, pa sunčano do nedelje
Serbian News Media pre 34 minutajoš 21 povezana

Ovo nije bio dobar znak: Pogledajte šta se desilo sa morem na Havajima pre udara cunamija: "Osećaj je sablastan" (video)
Blic pre 10 minutajoš 16 povezanih