Povezane vesti
(Video) "spopadaju me, iako sam u drugom stanju": Zadrugarka u šestom mesecu trudnoće prvi put o partneru: "Biznismen je"…
Blic 05.12.2023
Pevačica Sandra Čarpić, poznata po učešću u rijalitiju "Zadruga", u blagoslovenom je stanju. Ona je sad za "Blic" otvorila dušu o partneru, sa kojim čeka dete. - Prošlo je šest meseci, evo... Svi su saznali kad sam bila negde drugi mesec. Moji… »
(Video) "u sedmom mesecu trudnoće sam pevala sa sašom, a Aki je sad ovde": Priju preplavile emocije pored Matića u Zagrebu
Blic 04.12.2023
Aleksandra Prijović večeras je održala četvrti od pet zakazanih koncerata u Areni Zagreb. Na bini joj se pridružio kolega Saša Matić, sa kojim ima duet "Ko si ti". - Želim ti najmanje 10 ovakvih Arena sledeći put! - kazao joj je Saša. - Sale je… »
(Video): "Danas sam sa bakom i dekom obišla kuću u kojoj su živeli pre 30 godina" Aleksandri Prijović puno srce na koncertu…
Blic 04.12.2023
Aleksandra Prijović održala je večeras četvrti od pet zakazanih koncerata u hrvatskoj prestonici. Prija se u jednom trenutku obratila baki i deki, za koje je, inače, jako vezana. - Danas sam išla sa njima da vidim kuću u kojoj su živeli. Večeras… »
Vesti dana »
Pred Srbijom je ledena noć, temperatura u gradovima pada na -15: U ovom mestu ide i do -18 stepeni, poznato i kakvo nas vreme očekuje za Božić
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Kuljanin koji je branio studente pušten iz pritvora: Sklopio sporazum o priznanju krivice
Radio 021 pre 24 satajoš 26 povezanih
Lion ni kriv ni dužan dobio "srpski" derbi protiv "fenjeraša"!
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih
Predsednik požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge pre roka
In medija pre 10 satijoš 5 povezanih
U ukrajinskom napadu dronom poginuo ruski novinar, više njih povređeno
Vesti online pre 2 satajoš 16 povezanih